Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

UmbertoBilancioni

Oldukça güzel olmuş.güle güle kullan.40lık yanaklarla yollarda dikkat et...Kaliperin etrafındaki boya dökülmez mi peki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaliperin etrafındaki boya dökülmez mi peki?

boya soyulmaz ama pislenince kötü görünüyo,üzerine de ne kadar basınçlı su sıkarsan sık temizlenmiyor  :-\
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi de arkadaş anket açtı yukarı, sonra da sözümüzü dinlememiş, ezici bir üstünlük var 17 için....

Okan bu soruyu da bir zahmet cevaplayıver  ;D  :fiuw:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan bu soruyu da bir zahmet cevaplayıver  ;D  :fiuw:

Ben o soruyu sorduğumda 11-6 idi durum, Okan 18 i aldıktan sonra iki kişi daha 17 ye oy vermiş :eek:

Kimler olduğunu tahmin edebiliyorum.... ^-^

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol Ahmet, kaliperlerin etrafını boyamak ordaki ustanın fikriydi, bi de boya hazır olarak yoktu kardırttık, orda hazır bi fıstık yeşili vardı, bi ara onu düşündük ama hem cesaret edemedim, hem de sen yeşil düşünürken turuncuya döndüğüne göre vardır bi bildiği deyip yine turuncu yaptırdım ama bu seferkinin rengi bi ton filan daha açık...

okan ben elimde kalan sarı boyayla boyatıcam bidaha o bitince tekrar kirlendiği zaman kesinlikle fıstık yeşili yaptırıcam acayip süper duruyo bence. Ustanında zevkine hayran kaldım tebrik ederim kenisini çok güzel düşünmüş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi ki siyah almamışsın. Bunlar daha iyi durmuş.. Her ne kadar ben orjinal jantları değiştirmemekten yana olsam da hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok sağolun arkadaşlar, Selman Abi'nin de dediği gibi cumartesi akşamına kadar Berlin'deyim bi eğitim için, nete giremicem, iyi bakın siteye ve kendinize... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan Abicim hayırlı olsun jantlar, çok ciks olmus yakıyo ortalıgı vay vay vay 8)_abi senin zibidi guzuluktan cıkıp guzu postunun altından pis pis sırıtan kurda dönmüş vallaha O0_kazasız belasız abi insallah_siyah demiştim abi zaten güzel durur diye ;) iyi yapmıssın siyah almakla, e 18 de olmus zaten masallah diyim :nazar:_güle güle git gel abi bu arada, iyi yolculuklar_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan siyah değil jantlar, kabak gibi kromsuz gümüş, hatta orjinallerden daha açık renk... İlk başta siyahı denedik ama içime sinmedi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Biran Abi... Valla yol tutuş muhteşem, hem ince yanak olduğundan anında cevap veriyo direksiyona, esneme yapmıyo, hem de 225 taban olduğu için zaten yapışıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...