Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İrfan siyah değil jantlar, kabak gibi kromsuz gümüş, hatta orjinallerden daha açık renk... İlk başta siyahı denedik ama içime sinmedi...

abi bişey sölimmi :2funny: ben siyahları aldın sandım aklına takılmasın diye kafanı karıstıracak yorum yapmayayım dedim siyahlar güzel deyiverdim itiraf eyliyorum :P_acele edeyim derken internet kopacak diye, fotolara bakabiliyorum anca :'(_alessio dakiler gibi parlak metal olanları aldın heralde yeniden baktım simdi 7 kollu olanlar_jant burdayım diyor abi belli oluyor yani, bende böyle bişey alacam ama büyük ihtimalle 10 kollusu olacak aynı rengin 8:)_güle güle kullan abi, kazasız belasız ;)_ilk toplantıda iyice bi süzerim enine boyuna jantları artık ^-^

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Teşekkürler Biran Abi... Valla yol tutuş muhteşem, hem ince yanak olduğundan anında cevap veriyo direksiyona, esneme yapmıyo, hem de 225 taban olduğu için zaten yapışıyor

18" anlatıldığı gibi korkulacak bir jant ebadı değil bence biraz fazla ön yargı var.İnsanlar artık 19 bile takmaya başladı.

Sadece biraz daha dikkat etmen lazım o kadar.Tekrar güle güle kullan. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest titanyumazda3

İlk önce Volkan'ın ve Serdar Bey'in tavsiye ettiği bi jant denendi, ama siyaha ve kroma olan alerjim nedeniyle ısınamadım...

ben siyahı beğendim ama fark etmez, güzel jant almışsın Okan güle güle kullan. Çukurlara düşmemek için artık sende öğrenirsin yengeç yengeç gitmeyi trafikte

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben siyahı beğendim ama fark etmez, güzel jant almışsın Okan güle güle kullan. Çukurlara düşmemek için artık sende öğrenirsin yengeç yengeç gitmeyi trafikte

abi Okan a en fazla 3 ay dayanır o jantlar,adam hiçbi çukurdan kaçmaya çalışmıyo ya  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi Okan a en fazla 3 ay dayanır o jantlar,adam hiçbi çukurdan kaçmaya çalışmıyo ya  ;D

abi yanak 4cm ye indi heralde, o yanak nasıl dayanacak :( hiç bilmiyorum vallaha ama ben olsam aynısını düsünmeden yapardım, 17" için degiştirmezdim heralde jantları ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olm çukurdan kaçıcak olduktan sonra niye en iyi arabayı aldık biz, reno alır binerdik paşa paşa... ;D

abi olur mu ya,yolda çukurlara girmicem diye yaptığım zigzagların haddi hesabı yok  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzzet abi,jant çapı ne kadar büyürse,lastik yanağı da o derece küçülmek zorundadır...lastik yanağı da ne kadar küçük olursa,sonuç Türkiye yollarında kabus olur...lastik çok kolay balon yapabilir,jant çok kolay yamulabilir...ama görünüm çok daha güzel olur tabiki  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Volkan.O zaman 18 jant tehlikeli bizim yollara fazla gelmez :)

abi ben acayip dikkatli kullanırım arabayı,hayatta çukura filan girmem,ama yinede cesaret edemedim 18'' jant almaya  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim yollarda ne kadar dikkatli kulanırsan kullan.Neticede birinden kaarken diğerine düşüyorsun çukurun.Bize uymaz bu 18 jant çııkkkkk. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendimi kobay gibi hissettim, eğer ben janta bişey yapamazsam kimse yapamaz, 3-5 ay bekleyin, benden bi haber çıkmazsa 22" bile alabilirsiniz... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendimi kobay gibi hissettim, eğer ben janta bişey yapamazsam kimse yapamaz, 3-5 ay bekleyin, benden bi haber çıkmazsa 22" bile alabilirsiniz... :)

olum 1 hafta da olsa gıyabında konuşamıcaz mı senin yaa,seminerle ilgilen sen  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seminerde bile masa altından yazışıyordur Okan.Veya laptop'u defterin arasına koymuştur okuyor gibi yapıyordur hoca gelince kapat defteri zaten incecik bi şey. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok Biran Abi, seminer değil, bi şirkette eğitim, adam arada sırada ayrılıyo yanımdan, cepten giriyorum... :)

Yahu şu siteye cepten bi ben giremiyorum heralde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...