Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

bende bilmiyorum bilen arkadaşlar bizede öğretse özelden veya burdan çok iyi olur

cepinizin özelliği varsa msn programı  yada sonradan yukleyebiliyorsanız  normal msn gibi şifre ve kullanıcı adı girip baglanıyorsunuz gprs le
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jantlar mükemmel olmuş.. O sacların turuncuya boyanması da çok şık gösteriyor hakkaten. Bir de az ve ince kollu olduğu için de daha da belli oluyor turuncular..

Ben 18" den yana kullanmıştım oyumu.. 17" almak için jantları değiştirmeye değmez bence.. Pek bir fark olmuyor açıkçası bana göre. Ha 18"de biraz daha dikkat edersin. Bu görüntü için daha fazla dikkatli olmaya değer bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 18" den yana kullanmıştım oyumu.. 17" almak için jantları değiştirmeye değmez bence.. Pek bir fark olmuyor açıkçası bana göre. Ha 18"de biraz daha dikkat edersin. Bu görüntü için daha fazla dikkatli olmaya değer bence..

Göriciiz bakalım  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya şu konuyu biraz hareketlendirmeli ;D;)_kırmızı sedanı olan arkadaslarımıza göre 2 güzel jantımız var ^-^

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burda (Almanya'da yani) çok ilginç bi olay var. Bugün otelden işe yürürken bi BMW 130 gördüm, navigasyonlu filan, ama gelgelelim jantlara bi baktım bizim dolmuşlarda olan siyah jantlar. Daha doğrusu jant bile demeye dilim varmıyo, lastik tutucu diyeyim... Genellikle küçük ve kompakt'larda var bu olay...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İsimlendirirsek, Helin ve Soner.... :)

evet abi :)_yazdım ama sildim sonradan bilmiyorum baska kırmızı sedan kimlerde var diye :( o yüzden lafı ortaya atayım dedim :P_zaten Helin e arıyoduk bi jant, bakalım begenecek mi bunlardan birini :(???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Azimlisin yani, bitirmeyeceksin bu konuyu..... ;D

en azından ben jant alıncaya kadar zorlucam abi :P:tey: o da nerden baksan bi 8-9 ay abi işte yaza kadar yapılacaklar lisesinden cıkardım tutmadı benim bütce hedefleri :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nerden baksan bi 8-9 ay abi işte yaza kadar yapılacaklar lisesinden cıkardım tutmadı benim bütce hedefleri :-\

hallederiz İrfan,alo de yeter  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hallederiz İrfan,alo de yeter  ;)

tamam abi bi düzlüğe cıkayım beraber yapcaz zaten, toplasıp gitcez Okan Abi yle yaptıgınız gibi_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan harikasın ya.. tam istediğim gibi bir jant valla.. İlk fotoğraftakiler.. Hemen kaydediyorum bunları :clap:

markasınıda bulup döneyim o zaman O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

buldum jantın markasını ;) Racing Sparco NT-R_17x7 ebadında resimdeki jantlar ve bronze renginde olanları_üstündeki lastiklerde 215/45-17 _bunların 18" olanı dehset durur gercekten arabada 8)_

__ilgilenenler olur diye diger 2 rengiyle birlikte bronze renginide ekliyorum;

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi ara wolfrace streetmantis muhabbeti gecmişti_hazır en fotoşundan fotolarını bulmusken ekliyim ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...