Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

König Hurry; sanırım...ama silver olanı

abi König Hurry nin silver olanı yok sanırım_siyah ve biraz daha acık tonda daha dogrusu soluk siyah olanları var(gri gibi);

15.jpg

aynı yere(3.resim) hemen hemen aynısının silver olanınıda ekledim abi ondan bahsediyorsan eger(5zigen_rx6, resmini alta ekliyorum tekrar) onun 4 bijonlusuna bakayım_

5_zigen_rx6_sm.jpg

bunun 4 bijonlusu var mı yok mu arar tarar sana söylerim abi_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

krom jant gerçekten çok güzel duruo özellikle koyu renk araçlarda... ama sölemesi benden arabayı yıkama zamanı kadar jantları kurulamak için vakit harcıyorsun :) onun dışında bir sorunu yok... fakat bildiğiniz gibi tr'ye jant ve lastik sokulması kesinlikle yasak. tabi araç aksesuarları üzerine bir şirketiniz yoksa (ayrıca yüklü bir miktar dışişleri bakanlığına teminat olarak yatırılması gerekiyor , aynı nakliyeciler de olduğu gibi... )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fazıl Abi bakıyorum su anda senin jantlar için, şimdilik bahsettiğin resimdeki 5zigen rx6 nın 4 bijonlu(4x100 ya da 4x114.3) olanını bulamadım ama bakıyorum, 5x100 ve 5x114.3 bijon aralıklı olanları bulabildim sadece_

__bunun dısında bu janta bi hayli benzeyen bi baska jant modeli yine 5zigen in Pro Racer GN+ modeli var_onun 4x100 bijon aralıklı jantı var abi 16 ve 17" olanları da var_ancak emin degilim abi senin bijon aralıgı 4x114.3 te olabilir benim söylediğim yerde( http://www.vividracing.com/catalog/index.php/cPath/4542_4543_4546_4557 ve burda http://www.nyxracing.com/5zigen-racer-wheel-16x7-4x100-p-9498.html ) 4x100 olanı var_buraya da ekliyim bahsettiğim Pro Racer GN+ modelini farklı renkleriyle birlikte;

130_0410_5zigen_03_s.jpg

5ZIGEN-GNT-SLIVER.jpg

proracergn.jpg

attachment.php?attachmentid=61928

5zgncar.jpg

5gn+carpic.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bijon aralıgını söylersen farklı modellerde cıkartabilirim begenebilecegin, 4 bijonlu olanlar fazla yaygın degil gördüğüm kadarıyla ya da son yıllarda terkedilmeye baslandı 4 bijonlular sanırsam o yüzden fazla secenek yok gibi_ama abi sen söyle 4x100 mü 4x114.3 mü bijon aralıgı ona göre yaparız bişeyler ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...