Jump to content

Mazda6 Far Yükseklik Ayar Motoru

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sadece motor aramiyorum ama Hakan, olsa da ise yaramaz cunku motor farin icinde birsey. Takmak icin fari acmak gerekir

Yine de tesekkurler, egitimdeyim, bitince yine de bir ararim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o zaman olmaz galiba. ama dediğin gibi bi ara genede belli olmaz.. o zaman benim farla senin farı takas yapalım  :tey:  ne veriyon  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

320 tl sisi de içinde sanırım.İstenirse tam olarak öğrenirim.

Çok farkı yokmuş orijinalden. Orijinali (sis yoktur muhtemelen içinde ki zaten önemli değil benim için) KDV dahil 370 civarı (tanesi) . Senin verdiğin fiyatta tanesi diye düşündüm doğru değil mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok farkı yokmuş orijinalden. Orijinali (sis yoktur muhtemelen içinde ki zaten önemli değil benim için) KDV dahil 370 civarı (tanesi) . Senin verdiğin fiyatta tanesi diye düşündüm doğru değil mi ?

evet abi tanesi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

arkadaşlar herkese merhaba! bende aynı dertten müzdaripim hatta benim araçta far motorları yukarı aşağı hareket atmedikleri gibi sürekli ses yapıyordu! sorunu far motoruna giden kabloları kesip manuel ayarlamakla çözebildik! Askerlik bitince bende bir çift far almayı planlıyorum hatta almışken xenon da yapayım diyorum! öneriniz var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa, aldığım fiyatlar çok pahalı olduğu için ( çifti 800 TL civarı idi sanırım ) ben far arayışından vazgeçtim. Xenon için de servisine uğra onlar ne takıyorlarsa onu taktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bugun farklı kentlerdeki mazda bayilerini arayıp orjinal farları sordum! herkes aynı fyatı verdi! 437 tl tanesi! Birde antalyanın sıcagının etkisi ile bozulan uzun ince bilgi ekranını sordum 650 tl dediler!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...