Jump to content

Mazda Lantis parça

Cem KARADENİZ
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar.15 gün önce Lantisimle kaza yaptım..Sigorta parçaları istanbuldan getirecek.Ama aklıma takılan bişey var.Kaput altında hani kaput kilidininde olduğu yer sanırım ön panel .İşte onu bulmada sıkıntı yaşarlarmı.geri kalan parçalar zaten heryerde bulunabilen parçalar.Sadece o kısım sanki biraz sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum.Özellikle İstanbulda yaşayan ve Mazda ile bu tip bir olaya karışıp tecrübeli olan arkadaşlar varsa Lütfen yardım diyorum.Çünkü 1 haftadır sigortadan ses çıkmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sana bi tavsıye arkadsaım sıgortayla kapısmak pahasınada olsa servıse bırak arabayı ve orjınal taktır eger sıgorta yapıyosa arabanı bu arada gecmıs olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim.Kırşehirde Mazda servis yok ama, tanıdık bi abimiz olan Tofaş servise bıraktık arabayı.Bu servis sigortalarla olan hasarları yapıyor.Bayada bi tecrübeli adamlar.Konuştuk ustayla sana garanti ederimki parçalar orijinal gelecek dedi.Orjinal parçalar gelmez ise biz zaten iade yapıyoruz ve sigorta şirketinede itiraz ediyoruz dedi.Bizi iyi tanıdıkları için orijinalden şaşmazlar dedi.Ama işte panel konusuna takılıp kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim kardeşim içime su serptin.Çünkü 2 senedir biniyorum ilk defa ihtiyacım oldu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bulamzlarsa yada en azından bulamadık dıye ısın ıcınden cıkmaya calısırlarsa forumda bı konu acarsan yardımcı olacak bısuru arkadas war parcayı temın edebılırız bende dahıl canını sıkma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim dostum ilgin için .Bulunmazsa 2-3 güne belli olur ,artık ona göre bişeyler düşüneceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bulurlar bulurlarda sigorta sırketlerı bulmuyo ıste bilerek benım familianın on park lambasını bulamadık dedıler aksraydan yansanayı takmıslar arabayı aldım bı hafta sonra metasa sordum war dedı sonra bırsuru kavga ettık ama olan olmustu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar aynen dediğim gibi ön panel Türkiyede hiç bir yerde yokmuş..Servise sipariş ettik Belçikadaki depodan 750 tl gibi bir fiyata getiriyorlar.Bir hafta içinde teslim edecekler.Diğer parçaları zaten temin etmiştik.Dikkatimi çeken Görüştüğümüz tüm Mazda servisleri çok ilgili davrandı.Değişim fark ediliyor hemen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...