Jump to content

323 Sedan' ın Bulunmayan Tek Parçası

kırmızı_323
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kardeş gittigidiyora bakarsan MAZDA 323 SEDAN (1993-1996) İÇİN ARKA REFLEKTÖR  Ürün #: 24408698    sıfır parça 250 tl ve taksitte yapıyor  ve arka sol stop ta var  iyi günler.

daha önce belirtmiştim baktınmı  ben ıraktan parça getirtmeye çalışıyorum. ayarlayabilirsem getirttirecegim parçaları forma yazarım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

bu modifiye mazda 323te gördüm o reflektör kısmını çıkartmış içine saç attırıp oraya plaka koymuş! ne tamponu bozuyor nede reflektörle uğraşıyor :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Arkadaşlar hepinize selamlar.. Ben de mazda 323 sedan kullanıcısıyım. Arka reflektör kırılmış aldıgımda satan arkadaş da famlia reflektörü uydurmuş ama o da çatlak.. Aradım en ucuz 180 TL dediler çıkmasına. Yok mu daha ucuza bulabileceğim bir yer.. Bir de niye bu gereksiz plastik bu kadar pahalı anlamış değilm...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar hepinize selamlar.. Ben de mazda 323 sedan kullanıcısıyım. Arka reflektör kırılmış aldıgımda satan arkadaş da famlia reflektörü uydurmuş ama o da çatlak.. Aradım en ucuz 180 TL dediler çıkmasına. Yok mu daha ucuza bulabileceğim bir yer.. Bir de niye bu gereksiz plastik bu kadar pahalı anlamış değilm...

180tl öp başına koy... çıkmasını bulduğunuza şükredin...

iyi fiyat bence. o da satılmadan gidin alın. sonra onu da ararsınız :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısınız.. ama öğrenci psikolojisi işte.. :) Son 1 tane kalmış ayırttım bugün gidip alcam inşallah.. Belki tekrar konusup bir öğrenci indirimi yaptırırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...

Ben arka bagajda reflektor yerine plaka yedinin bütün karizmayı çiziceğini düşünüyorum .. warsa yapan resim istiyoruz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Arkadaşlar bu parçayla ilgili konu vardı ama aradım aradım bulamadım.Hani arka bagaj kapağı altı iki stop lambası arası mazda yazan kırmızı plastik parça var ya genelde çoğumuzun ki çatlamıştır.Forumda bir arkadaşın ebayda bile arattığını gerekirse 1000 tl vermeye hazır olduğunu başka bir arkadaşımızın ise gerek yok 450 ye orjinalini getiririm dediğini hatırlarız.Dün parça almak için gittiğim dükkanda asılı gördüm o parçayı ve sordum 130 tl ymiş.sınırlı sayıda mı var isteyen çok galiba dedim ama değilmiş isteyen herkese var sanırım o fiyata.İzmir bornova da Özkur otomotiv :3. sanayi sitesi413 sk no 32 .Tel, de 232-4864742/542-5683079(umarım dükkan adı teli vermek yasak değildir ,pahalı ve bulunamayan bir parça olduğundan yazdım)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...