Jump to content

323 Sedan' ın Bulunmayan Tek Parçası

kırmızı_323
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba mazdacı arkadaşlar . aracım mazda 323 1993 model sedan 1,6 16 valf. bu arkadaki iki stop lambasının arasında kalan uzun(yanmayan kısım) üzerinde 323 yanan reflektörden arıyorum ama bulamıyorum internette bütün türk siteleri araştırdım. ingilizce olan bütün yabancı siteleri araştırdım hatta japon sitelerini bile araştırdım. istanbul aksaray ve ankara ostimde arkadaşlara haber saldım bulan yok hurdacı ve çıkmacılar dahil.ya sinir oldum benimki çatlak 1 milyar olsa alıcam şu parçayı ama şurdadır veya ,burda bulursun diye söyleyen bile yok. lütfen yardım son çarem siz mazdacı dostlar kaldı.... lütfen bana internet adresi telefon veya tam adres verin kim olursa olsun irtibata geçilecek veya elinde temiz ikinci eli olan varsa haber edin bana. lütfen arkadaşlar haber bekliyorum sizden. parçayı anlamışsınızdır sanırım. olmazsa resminide ekleyebilirim sonra...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bu konu içerisindeki parçacılarla irtibata geçtin mi?

özellikle Sayar Oto'nun sana yardımcı olabileceğini düşünüyorum ama yine de kesin olarak şurada bulabilirsin diyebileceğim tek yer Yetkili Servisler olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba mazdacı arkadaşlar . aracım mazda 323 1993 model sedan 1,6 16 valf. bu arkadaki iki stop lambasının arasında kalan uzun(yanmayan kısım) üzerinde 323 yanan reflektörden arıyorum ama bulamıyorum internette bütün türk siteleri araştırdım. ingilizce olan bütün yabancı siteleri araştırdım hatta japon sitelerini bile araştırdım. istanbul aksaray ve ankara ostimde arkadaşlara haber saldım bulan yok hurdacı ve çıkmacılar dahil.ya sinir oldum benimki çatlak 1 milyar olsa alıcam şu parçayı ama şurdadır veya ,burda bulursun diye söyleyen bile yok. lütfen yardım son çarem siz mazdacı dostlar kaldı.... lütfen bana internet adresi telefon veya tam adres verin kim olursa olsun irtibata geçilecek veya elinde temiz ikinci eli olan varsa haber edin bana. lütfen arkadaşlar haber bekliyorum sizden. parçayı anlamışsınızdır sanırım. olmazsa resminide ekleyebilirim sonra...

Bahsettiğiniz parça arka bagaj orta reflektörü sanırım.Orijinal parçanın KDV dahil fiyatı 408,66 TL.İsterseniz sipariş edebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet zaten mazdaclub olmasa ne yaparız bilmem ama dün gece tesadüfen bir ingiliz sitesinde 100 dolara buldum kargo hariç. irtibata geçicem orası olmazsa başayar mazda üyesinden benim için sipariş etmesini istiycem. çok teşekkür ederim hepinize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizimkininde orası kırık 4 yıldan beri öyle içine su alıyordu her bagajı açtığımızda sular akıyordu  servis familia dan çıkma parça verecekti birbirine uyuyordu fakat kötü gözüküyordu servis onu iyice lehimledi bir problem kalmadı ondan yaptırmadık fiyat dedndiği gibi 400 e yakındı dışarıdan etki görüp kırılırsa kasko değiştiriyor doğal olarak birileri kırsın diye dua ediyorum  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1. ingilis forumlar pek dolarla satmaz..100 pound olmasın en az 40 pound da o kadar parbüyük parça için gönderi tutar. 140 pound 350 TL yapar almaya değmez...

2. Tolga kusura bakma ama başka bişey söylüycem..Şahsuvaroğlu ve EVOda kampanya var. Ben olsam oraları da ararım. Belki Tolganın verdiğinden daha ucuza veren bile çıkar (sanmam ama denemekte fayda var)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1. ingilis forumlar pek dolarla satmaz..100 pound olmasın en az 40 pound da o kadar parbüyük parça için gönderi tutar. 140 pound 350 TL yapar almaya değmez...

2. Tolga kusura bakma ama başka bişey söylüycem..Şahsuvaroğlu ve EVOda kampanya var. Ben olsam oraları da ararım. Belki Tolganın verdiğinden daha ucuza veren bile çıkar (sanmam ama denemekte fayda var)

Ben fiyatı bilgi amaçlı verdim,zaten kargo masrafı açısından İstanbul'dan alması daha hesaplı olabilir.Bu arada kampanyalar büyük ihtimal sadece Bakım Malzemeleri içindir,gene de bilgi almakta fayda var.Biz deki Clubtr indirimini de yabana atmayın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

en son burağan otomotive sormustum 110 ytl idi

ben hb sahibiyim ve kenar köşe kırıkları çok hb lerin fiyatı ne civarda bilgisi olan ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

kardeş gittigidiyora bakarsan MAZDA 323 SEDAN (1993-1996) İÇİN ARKA REFLEKTÖR  Ürün #: 24408698    sıfır parça 250 tl ve taksitte yapıyor  ve arka sol stop ta var  iyi günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...