Jump to content

Aksesuarlarla ilgili fiyat ve öneri ???

Juen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

7

• MuRDoC_111

8

• Juen

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Evet fiyatıda çok uygun tek sorun yeri :D Pendik çok uzak yav bana :) Önceden telefonla arasam hazırlayıp boyasalar fln c.teside öğleden sonra gidip montajını yaptırsam olur mu acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olur tabi ben öyle yaptım zaten boya kodunu verceksin murat beye ilgilenen kisi o kalıpı hazırlıcak boyancak senin musait oldugun zamanı söliceksin sonra gidip takıcaksın paşalar gibi ;) işlem süresi :3 veya 4 gün sürüyor en fazla..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen kardesim dahil =) haftayada marspıyeli yaptırcam belkı biraz daha ucuza ;) pazarlık payı var..

Şu marşpiyelinde fiyatını öğrenseydik :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Guest uyumsuzelement

Arkadaşlar bulabilirseniz fiber yerine abs plastik olandan taktırın derim, birde polisetin marşpiyelleri zamanla gevşiyormu sünüyormu nasıl oluyorsa arası açık duruyor,bende bagaj üstü spoiler var aynı marka bagajı tam karşılamıyor bile  >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bulabilirseniz fiber yerine abs plastik olandan taktırın derim, birde polisetin marşpiyelleri zamanla gevşiyormu sünüyormu nasıl oluyorsa arası açık duruyor,bende bagaj üstü spoiler var aynı marka bagajı tam karşılamıyor bile  >:(

Bunu dedin abi ben daha taktıramam heralde, kıllanınca vazgeçiyorum hemen böyle şeylerden :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bunu dedin abi ben daha taktıramam heralde, kıllanınca vazgeçiyorum hemen böyle şeylerden :(

ben ebayden alacam olmadı 2 tane getiririz işler azcık düzelse şu ara extralara harcama yapmayı kestim :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hb için spoiler nasıl monte ediliyor. oraya delik açıp vidalamamı yoksa yapıştırmamı. daha sonra hiç iz kalmadan söktürmek mümkünmü

Basıyorlar slikonu yapıştırıyorlar ancak söktürünce izi kalır dediler bana, htta söktğkten sonra eğer takmazsan spoyler boya bile ister dediler.. Bunun dışında bildiğim kadar ile delmiyorlar... ben taktıralı 1 yıl oldu kalkma filan yok ancak zaamnla oluyor galiba, bir tane HB görümüştüm, resmen kalkmıştı yapıştığı yerden, ayrılmaya başlamıştı ama belki silikonun kalitesinden de olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gayet tabii ki boya ister tüm bagaj kapağı, silikon temizlemek o kadar kolay değildir, camdan bile zor çıkar, oraya zımpara vuracaklar mecburen ve boyayacaklar... İlk yapıştırılışındaki ustalık ve silikon kalitesi çok önemli tabii, ben hiç görmedim öyle kalkık yamuk olanını buralarda....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben ebayden alacam olmadı 2 tane getiririz işler azcık düzelse şu ara extralara harcama yapmayı kestim :D

Valla öyle bişey yaparsak abi ben direk MPS Spoiler isterim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

su anlık bi sorun yok spoılerde zaten arastırarak yaptırdım yani yapan arkadasların konularına baktım gayet memnun olduklarını yazmıslar silikonlu yaptılar o yüzden cıkarırken boyası ne olur bilemem =) marspiyeldede sorun olcagını sanmıyorum ama karar sizin =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Spoilerın orijinal fiyatı KDV dahil 621 TL,marşbieller ise 598 TL.Vites topuzları iki çeşit,yaklaşık fiyatı da 150 TL civarında.Spoiler'in yerlisi ise 300 TL. Farklı aksesuarlar isterseniz http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda3/5door/accessories/ linkinden numaraları seçip bana gönderin ben fiyatlarını söylerim.

Orijinal Mazda 3 aksesuarlarından bazılarını kodlarıyla beraber aşağıya yazıyorum.

Bunların temin süresini, montajının ne derece zor olduğunu, aracın garantisine olan etkisini ve fiyatlarını yazarsanız çok sevinirim.

1-Egzoz uzatması krom / BBR1-V4-260

2-El freni kaplaması / BBP3-V8-190

3-Hoparlör çerçevesi ön ve arka için / BBP3-V1-520

4-Basamak plakası,ışıklı ön ve arka için / BBP3-V1-370

5-Kauçuk paspas / BBP3-V0-351

Çok teşekkürler... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun,kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.İstemiş olduğunuz bilgileri aşağıda belirtmeye çalışacağım.Fiyatlara KDV dahil değildir.

1-Egzoz uzatması krom / BBR1-V4-260 = 118,35 TL (Montajı Vidalı)-Mevcut Değil

2-El freni kaplaması / BBP3-V8-190 = 146,68 TL (Montajı Basit)-Mevcut

3-Hoparlör çerçevesi ön ve arka için / BBP3-V1-520 = 123,26 TL ( ? ) -Mevcut

4-Basamak plakası,ışıklı ön ve arka için / BBP3-V1-370 = 368,15 TL (Montajı Zor)-Mevcut

5-Kauçuk paspas / BBP3-V0-351 = 91,41 TL (Montajı Basit)-Mevcut

Mevcudiyet durumlarını Belçika depodan sorguladım.Mevcut olanların tahmini teslimi ortalama 6 gün,Mevcut olmayanların ki ise 1 ay olabilir.

Mazda orijinal aksesuarlardan hiçbiri yetkili serviste montaj yapıldığı sürece garantiyi etkilemez.Daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz,uğramanız ya da aramanız yeterli.Hoşçakalın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...