Jump to content

2009 Mazda6 dış görünüm

yhkaragoz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bencede bu jantlar uymamis arabaya :) Bence camlar daha koyu olsa filmi ve jantlar degisik olsa daha iyi olur. Photoshoplan aram pek yok ama baska bi programmlan deniyecem bakalim becerebilecekmiyiz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu spoiler sedanda nasıl durur acaba?Spoiler aklımda,kendi jantları gerçekten benim hoşuma gidiyor ama arkadaşlar herşeyden önce arabanın kredisi var daha öncede söylemiştim kendimi biraz zorladım alırken. İnşallah zamanla olur bişeyler.Zaten daha 2000 km oldu,oda uzunyolda. İstanbul trafiğinde motosiklet kullanıyorum.Arasıra kullandğım için her binişimde ilk defa kullanıyorum gibi geliyor yüzü eskiyince benimde param olur o zaman spoiler falan. :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hafta sonları ailece biryerlere gidilirse mazda, yoksa motorla herzaman karlı günler dışında.Arkadaşlar buarada motor kulanıcılarını trafikte kollarsınız sevinirim  özellikle beyaz  sym yi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

abi bugün serviste gördüm sedanın üzerinde başka bi spoiler, fotoğrafını çekeyim dedim begenirsin belki.. fotoğrafta nasıl gözükür bilmiyorum özenmeden telefonla cekiverdim hemen ama cok yakışmıştı..

post-7-14169527735_thumb.jpg

post-7-141695277354_thumb.jpg

post-7-141695277358_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...