Jump to content

Subaru Legacy

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bence iyi bir tercih değil. zaten tasarımını da çok aşırı beğenemedim ben...sadece farklı olmak için veya subaru fanlarınca alınacak bir otomobil..

dert ekonomi ise aynı segmentte 1.6, 1.5 dizeller var , fiyatı ucuz ikinci eli kuvvetli, tüketimi bundan düşük, işletme giderleri daha az..

dert performans ise bu segmentte 1.6 ve altı benzinli turbo modeller daha ucuza daha iyi performans veriyor. Gene vergileri düşük ikinci eli kuvvetli falan..

Zaten her ne kadar en sessiz ve en titreşimsiz dizel olsa da sonuçta benzinlilerle aşık atamaz..

Ben almazdım...Ama dediğim gibi subaru fanı isem veya kimsede olmayan bişeye sahip olmak için alırdım :(

tek manyak benim herhalde citroen C5in tasarımına bayılıyorum ben..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

2

• Ali

3

• Kado

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

bence iyi bir tercih değil. zaten tasarımını da çok aşırı beğenemedim ben...sadece farklı olmak için veya subaru fanlarınca alınacak bir otomobil..

dert ekonomi ise aynı segmentte 1.6, 1.5 dizeller var , fiyatı ucuz ikinci eli kuvvetli, tüketimi bundan düşük, işletme giderleri daha az..

dert performans ise bu segmentte 1.6 ve altı benzinli turbo modeller daha ucuza daha iyi performans veriyor. Gene vergileri düşük ikinci eli kuvvetli falan..

Zaten her ne kadar en sessiz ve en titreşimsiz dizel olsa da sonuçta benzinlilerle aşık atamaz..

Ben almazdım...Ama dediğim gibi subaru fanı isem veya kimsede olmayan bişeye sahip olmak için alırdım :(

tek manyak benim herhalde citroen C5in tasarımına bayılıyorum ben..

ben subaru fanıyım :)  4x4 dizel ve turbo olması çekici geliyor bana
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu ne len dandik subarumu alacan :fiuw::D

hero sığarmı bunun içine.. :D

ama 4 çeker olması ve nav. sistemi olması güzel..bizim guzuları sanırım 2020 de nav.sistemli getirirler  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4X4 olması ne işe yarayacak yakıt tüketimini artırmaktan başka.En iyi 4X4 simetrik ve her zaman aynı değerde diye iddia ediyorlar...Oysa modern motorlarda tork ve güç dağılımı ihtiyaca göre değiştiriliyor. ben bunun yol tutuşu falan artıracağını sanmam.

Neyse alırsanız hayırlı olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

4X4 olması ne işe yarayacak yakıt tüketimini artırmaktan başka.En iyi 4X4 simetrik ve her zaman aynı değerde diye iddia ediyorlar...Oysa modern motorlarda tork ve güç dağılımı ihtiyaca göre değiştiriliyor. ben bunun yol tutuşu falan artıracağını sanmam.

Neyse alırsanız hayırlı olsun...

tercih meselesi diyerek konuyu kapatacam :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

yok öyle cart diye konuyu kapatacam falan  :2funny:

evet, açıklamalısın.

senin etkinde kalıp başka insanlar da bu arabadan almak isteyebilir, onları aydınlatmalısın.

mesela ben gidip de bu arabaya o kadar para vereceğime 2. el impreza gt alırım. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...