Jump to content

3'lü POD

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi bu 3 gösterge yuvası içine taklıabilecek göstergeler arasında neler mevcut? yani neleri göstertebiliriz  :)

Bence güzel olmuş derim.

arabanın mevcut değerlerinden istediğini göstertebilirsin  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

8

• Mücahit

6

• SWeeT6six6

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

tam emin degilim ama bunlarda bikaç farklı renk birden oluyordu sanki :(_7 renkli pod gösterge falan diye bişey kalmıs sanki aklımda ???_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olabilir İrfan teyplerde vardı çift renkli ışıklandırma,ama ben yapmam bunları gereksiz geliyor bana güzel olabilir ama bizim arabalar zaten yeterince caf caflı ışıklandırması

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orda bi tane ısıklı bi muhabbet vardı ya abs mi asr ısıgımı neydi unuttum onuda sökmek lazım bunu yapmak için_bana da gelmez bu iş :nea:_yine en mantıklı yer bizde olmayan navigasyon ekranının yeri bu 3lü göstergeler için..bana göre :(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya bunları görünce aklıma geldi benim önceki passat ta harita lambasının yanında iki tane küçük led lamba vardı ama çok kuvvetliydi parmağımı tutunca parmağımdan geçiyordu.Konsola ve vitesin oraya çok güzel bir hava veriyordu bizimkilere olurmu acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yolcu airbag lambası İrfan. Yalnız çakmağı iptal etmek sıkıntı olabilir, su ısıtıcı vs kullananlar için ya da başka bir yere alınması lazım.

Bu resimler de fikir olarak güzel ama işçiliği hiç beğenmedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D Yaw aklıma o geldi. Benim arabayla hiç uzun yola çıkmadığım içinn henüz kullanmadım ama bir arkadaşla Safranbolu-Amasra gezimizde çok işe yaramıştı. Tabii başka birçok işlevi var, cep telefonu sarjı gibi. Lazım olmaz diyip, iptal ettirmeyin derim :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya heryerde bi cafe,restaurant var,çay içmek isteyen uğrar demleme çay içer,birisi ısıtıcı bağlamaya çalışırsa oraya döverim heralde  :2funny:  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hele de benim gibi sakarsa... Arkadaşın koltuğa sıcak su dökmüştüm de 8:)

Yaw giderken onu içmenin zevki ayrı. Bir de her yerde öyle güvenip birşeyler içebileceğin yerler bulamıyorsun, hele de bu konularda biraz hassassan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...