Jump to content

Rx8 Spoiler

COOLFEAR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

reklama girer mi bilmiyorum ama paşatuning te böyle işler yapılıyor mu ben fiberden siyah yüksek ve tarz bi spoiler istiyorum tavsiye edebilceğiniz bi fiber ustası var mı ? istanbulu hiç bilmiyorum kime gidilir ne yapılır ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

selam tug berk spoiler aldım daha taktıramadım apr racing usa den getirttim işcilik dahil 500 maal olcak yani saçmalık 1200 tlye carbon fiber varken mazda tr bu parayı vermem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda orjinal parçaları aşırı pahalı... o paraya deymez. Sanayide fiber kalıptan spoiler yapmak daha ii, veya yurtdışından getirtmek. küçüçük bir kanat için fahiş bir fiyat.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda orjinal parçaları aşırı pahalı... o paraya deymez. Sanayide fiber kalıptan spoiler yapmak daha ii, veya yurtdışından getirtmek. küçüçük bir kanat için fahiş bir fiyat.

Haklısın orası ayrı birşey tabii ama orijinalide bambaşka duruyor adamlar şiir gibi yapıyor.Bizim azında sigarada

külü 2cm olmasına rağmen küllüğe dökmeyen dökmediği için kendi kendine elindeki işin üzerine dökülen

fiberci mehmet,ahmet,osman ustalarımız bunları yapabilirmi bilmiyorum. :2funny: :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hahaha dökme kalıpta öyle bir durum var tabii, veya yanlışlıkla fiber aracın olmadık yerlerine dökülüyor ve çıkmıyor. En iyisi sahibinden hazır spoiler bakmak veya yurtdışı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...