Jump to content

Yeni Mazda2 Sport

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün Evo ve Şahsuvaroğlundan aradılar , Mazda2'nin Sport donanımları da showroomlara ulaşmış.

Resimleri buraya koyabilecek bayimiz yoksa ben haftasonu gidip incelemeyei düşünüyorum.

Ya da İlhan Abim bugün EVO ya gidecekti ondan rica ederiz bir zahmet :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu parçaların hepsi aksesuarlarda var iç görünüş hariç orda da pek fazla değişiklik yok zaten kaplama falan yapılmış. Dış görünüşü aynen bu şekilde isteyen mazda 2 kullanıcıları zaten temin edebilir, o zamanda fiyat hemen hemen sport modelin fiyatına denk gelcek belki biraz daha ucuz olcak. Mazda yetkilileri heralde full aksesuarlı mazda 2 yi, sport diye 1 - 2 milyar kâr ile müşterilere yutturuyor. Yani biz biraz makyajsız halini satın almış olduk :) fiyat da buna yansımıştı zaten bariz fark var arada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bugün şahsuvardaki siyahı inceledim...mercekli farlar güzel ve bizimkileri uyuyormuş ama adedi 600 TL..

spoiler zaten bende var.

ızgaradaki gövde rengi tek bar zaten benim hoşuma gitmiyor ..Jeremy clarkson'ın dediği gibi sakal-bıyığa benziyor. Benim arabada olsa iptal ettirmeye uğraşırdım..

jantları bizimkinin aynısı ama daha koyu renkli.

içeride yeni kadranlar bizim beyazlardan daha güzel.yeni vites topuzu fena değil, körük çerçevesi de yakışmış ama bizimkilere olmuyor daha doğrusu komple değiştirmek lazım. kapı panelindeki kumaş ile açma kolundaki metalik görünüm iyi ama dikkat çemkmiyor.

düşüncem değişmedi mercekli far, vites çervesi ve siyah zeminli göstergeyi isterdim diğerleri teferruat...

şahsuvardaki de yakıyor yani...spor demek için biraz daha kuvvetli bir motor olmalıydı bence.

Bu haliyle kurt postunda kuzu...

düşünsenize ışıkta yanınıza bir pug GT veya RC, corsa OPC  geliyor 1.6T...Tüm havanız söner valla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...