Jump to content

Mazda ÖTV riski aldı, haziran sonrasına sipariş verdi...

sTaRs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ford grubu diye bir grup mu kaldı yahu, Kongrenin Başkanın karşısında dilenci oldular....

Ben asıl başka bir konudan sözedicem, başlıkta Mazda ötv riskini aldı diyor, haberi dün ben de okudum gazetede, yani ötv indirimlerinin uzatılacağını varsaymak demek oluyor bu...

Bugün başka bir haber vardı, vergi gelirleri bu indirimler neticesinde planlananın %30 kadar gerisinde kalmış, bu ne demektir? Bu açık, benzine, mtv ye, içkiye, sigaraya zam olarak bize geri dönecek demektir yılın ikinci yarısında, çünkü başka birşey akıllarına gelmez ve gelmedi şimdiye kadar...

Dolayısıyla ben içki-sigara içen ve arabası olan ve arabasını değiştirmeyi düşünmeyen sıradan bir vatandaş olarak buna şiddetle karşıyım, yani indirimlerin uzamasına ve başka teşvikler verilmesine...

Birileri üzerinde kuluçkaya yattığı parasıyla araba vs. alıp 3-5 kar edicek, işini bilmeyen sanayici veya tüccar ödüllendirilecek, bedelini ben ödiyeceğim, yani onlara ödetilmeyen bedeli... Masanın altına bakar mısınız?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

arkadaşlar allaha şükürler olsunki bir mazda6 alabildim.tabii eylül kampanyası çok etkiledi beni..neredeyse haziran 2009 fiyatına göre 21.000 tl daha ucuza aldım..yani neredeyse bir mazda 6 alana bir mazda2 hediye gibi bir kampanya..arkasından yoğun süren bir pazarlık süreci..bu arada 7-8 değişik bayii ile görüşmeler..neyse..en sonunda aldım.durumu olan eylül bitmeden giderse bir mazda bayisine birde güzel pazarlıkçıysa istediği mazdayı kapar götürür...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...