Jump to content

RX-8 İçin Konsoldan Çıkma DVD Sistemi Hakkında

sermel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tabi cnm sevk meselesi yani. adamlar 2004 beri ekrani tepeye koyuyordu, anlasilan deyisim sart dediler konsola aldilar. Japonlar ne yapsa dogrudur, cektimizi ilikleriz ve "HAYT" deriz  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sonuçta bu alete en az 1500-2000TL verdikten sonra haritaya da 150TL verilir yani...

ben hala vermedim 150 tl el navigasyonuyla dolanıyom :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

navigasyon yeni bir sehire tasinan biri icin cok ii bir cozum ole sora sora urasmaktan daha ii. Illerd bir Istanbula tasinirsam kesin alirim TOMTOMu urasamam "aga surasi bursi nerde " dige. "turn left, turn right mr and mrs brown" aslan.

hehehe turbo ii fikir ama turbodan once cok daha is var spor arabalarda yapilabilecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaan, turbo olayi biraz hasas bir konu. Atmosferik motorlara turbo uykulandinda ince ayarlarin hepsinin tam yapilmasi lazim. Piston motorlarda bizim sanayiciler baya tecrubeli ve her turlu piston motora uygularlar. Wankel motorlarda cok ii arastirman lazim. Yani daha once bir wankele turbo takmamis bir ustaya ilk deneme araci olarak kendininkini verirismisin bimiyorum.Yurtdisinda bu iste tecrubeli olan kisiler oldu icin youtubde turbolari RX8 heryerde gorursun. Motor omru konusunda haklisin, omrunu kisaltir.Eyer aracin 0 ise ve ilerde satmayi dusunuyorsan bir sure beklemeni onreririm, turbolu bir wanekli 2 el almak isteyen cok az insan hata vardir, hic yoktur da diyebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...