Jump to content

Çiziklere Ne Yapmalı?

castello
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teşekkür ederim. Ben anlamadım bu işi. Cuma kaza oldu. Hesabı dün açtılar ama bakalım gelir heralde. Tesadüf ikimizinde sigortası Başak Grupama çıktı.

Ama ekisperin yeri hangi ülke bilemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumü günüde tombaka arkadan vurdular. Bekliyoruz ekisperi gelsinde yaptıralım tamponu.

Agam geçmiş olsun tekrar.

Allah beterinden, büyüğünden saklasın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Barış ve ağam, Teşekkür ederim . Amin Allah cümlemizi korusun.

Bu arada, Başak Grupama yetkililierini sevgiyle kucaklıyorum. 4. gün gelen giden yok. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ben bu Başak Grupama hakkında bir şey sormak istiyorum sizlere, ben 97 den beri başakla çalışıyorum, son aracımıda ona sigortalatmıştım, aracı babamın üstüne almıştım, uzun yıllardır ehliyeti olduğundan %60 a varan kazasızlık indirimi vardı. Geçen seneye kadar yıllık 600 TL. ödeme yapıyordum fakat bu yıl 1200 e yükseldi, Pirimimi arttırıcak bir kaza yada ödeme yapılmadı sigortamdan, öğrendiğim, 2003 mazda 323 lere tüm sigortalarda böyle bir uygulama yapıldığı oldu. Neden özellikle bu modele karşı bu tutumun olduğuydu. Bilidiğimiz şey yıl attıkça pirimin üşmesi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuyla babam ilgilenmişti, diğer sigortalarıda arayıp sormuştu, 50-60 tl fark olduğu için bunca yıllık sigorta şirketini değiştirmeyelim demişti. Ama bu şekilde ödeme taraftarı değilim, bu yıl için yaptırmıştım ama seneye yaptırma düşüncesi bende yok oldu. Benim anlamadığım ve her aranan sigorta şirketi bu model, yıldaki araçlara bu uygulama yapılıyor demiş, benden kaynaklı bir sorun diye düşünüyordum sormadan önce.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:(  Yuh bee...

Hala daha bir tamponu yapamadılar. Bugün kavga çıkacak sanayide.

Aaahh len, eski Gökhan olaydınız var ya...

Buradan, Adem ustayı özlemle anıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...