Jump to content

Vavi Mazda6'ya LPG uygulaması

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 273
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

97

• mazdamx-5

15

• emredeler

31

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu arada benim arabada bir önceki depoda rölantide devir salınımı problemi oluştu ( gazı çok yakınımda olduğu için Total den almıştım ) , son depoyu Shell - İpragaz aldım ve hiç yok denecek kadar azaldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet filtre değişimini yaptırıyorum.

peki bu durum enj. değişimini gerektirir mi? yoksa zamanlama ayarıyla mı alakalı? neyse, daha fazla sormayayım. yoksa şu kıl adam yine yapacak kıllığını :D

Gözümden kaçmış bu mesaj :)

Enjektör değişimi gerekebilir ama öncesinde tekrar ayar yapıp denemek gerek. Malum havalar ısındı artık ve aldığımız gazların propan-bütan oranı değişti. Kışın bu sorunların önüne geçmek için propan oranını yüksek tutuyorlar, yazın da normale çekiyorlar.

Sen bi ayar çektir abi, düzelmezse çökersin tepelerine :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arabayı satıp yeni dizel bi araba alayım dedim ama vazgeçtim. Güzel bi araba alabilmek için sattığım araba kadar üstüne eklemem gerekiyor. Bir de pişman olma ihtimalimde var ben en iyisi lpg kervanına katılayım dedim.

Mazda 6 için romano en uygunumu arkadaşlar???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani romano için ödenen fazladan paraya değdi diyorsun. Hazır araştırıp memnun kalan arkadaşlar varken ben kafamı karıştırmayayım gidip taktırayım diyorum:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kusura bakmayınız arada Burak'a bir sorum var.

Bildiğin üzere Burak, Tombak düplendi. Stepne için fermuarlı bir kılıf lazım oldu. İyi malzemeden (Branda) ve gri renk.

Yalova'da ilaçlık yok. Esnaf ise lastikli boğma yaparım fermuar uğraşmam diyor.

Sende bakayımda alacağım demişsin, aldın mı? Nereden, kaça ve orijinal mi?

Bunlar çelişkimidir cevaplarını bekliyorum. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan, kılıf almadım henüz hatta gerek de kalmadı gibi. 50 TL dedilerdi ilk sorduğum yer özel yapılacağı için ve soğudum, vazgeçtim, sonradan da hiç aklıma gelmedi

Pazarlık payı size bağlı :) ama bu aralar talep fazlaysa pazarlık payını düşürmüş olabilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Romano olan yerde zavollide var usta fazla para verme zavolli takayım diyor ama bir depo benzin fiya farkı için değmez demi arkadaşlar. Gaza geleyim gaza geçeyim diyorum ama hiç gaza getiren yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zavolli nin enjektör yapısını bilmiyorum  ama Romano taktırırsan motorunda neredeyse hiçbir görsel değişiklik olmayacak .. Kapak yerinde duracak :) ama tabii bunlar ustaya çok bağlı.  İyi bir montaj gerekiyor.

Bir de ses meselesi var. Romano'nun enjektörleri çok sessiz ek bir ses kesinlikle duymuyorsun

LPG den sonra motor görünümü

[smg id=3127]

Kapağın altı da şu şekilde olacak ;

[smg id=3131]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaç km oldu burak hocam aracın..sanırım en erken taktıran murat özkan kardeşimiz..Onun aracı kaç km oldu lpgli bir sorun yaşadımı acaba bilginiz varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...