Jump to content

Vavi Mazda6'ya LPG uygulaması

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi lamba sürekli yanıyorsa bi sorun var demektir. Buraya geldiğin bi ara uğra bana istersen.

Stepne yerinden çıkmıyor mu? Aracın senden önceki sahibi kaç litrelik tank istediyse o ölçüde takılmıştır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 273
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

97

• mazdamx-5

15

• emredeler

31

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Metin abi arabanın eski plakasından baktım, montaj yapılalı 3 seneyi aşmış. Garanti dahilinde işlem yaptırmak pek mümkün değil ama sen yine de fotoğraf yolla bana. Ona göre bir çözüm buluruz.

Bu arada 42573 kilometredeyken montaj yapılmış. Şu anda kaç binde? Merakımdan soruyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömrünü doldurmamış ama eski sistem işte. Düğmesi karbüratörlü gibi kabadır bunun. Yenileri madeni elli kuruşla aynı ebatlarda. Sticker gibi duruyor nerdeyse :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömrünü doldurmuşmu diyosun yeniliyeyimmi yani :krrsz:

Sanırım Emre 50.000 psikolojik sınırının aşıldığını söylemeye çalışıyor.

Emre, elimizin altında örneğimiz varmış haberimiz yokmuş , dikkatinden kaçmadı süpersin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi muhtemelen kompresyonu ölçtürmüşsünüzdür arabayı alırken. Motorda sorun olduğunu sanmıyorum.

LPG kitinin de ömrü dolan bir parçası yok. Arıza yapmadıkça birşeyi değiştirmene gerek yok. Arızalı parça olduğunda gazda rahat kullanamazsın zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Kadir zorlama yok istersen..Şaka bi tarafa güzel araba 6 sevmeye başladım.Bugün servise gidip bakımını neyin yaptıracam ordan BRC ye geçip gaz ayarlarını yaptırırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...