Jump to content

Vavi Mazda6'ya LPG uygulaması

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 273
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

97

• mazdamx-5

15

• emredeler

31

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest metin_4154

Dün İstanbuldaydım nişantaşında trafik kalabalık tabii yavaş yavaş gittim dönüşte köprüyü geçtim bi roketledim eşim dedi noluyo aracın hakkını veriyorum dedim  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

2005 model sıfır Fiesta almıştım aracın fabrika verileri 5,5 litre civarında ben hep 9 -10 litre yakıyorum gittim servise dedim araçta hata var bu veriler çok düşük test sürüşüne çıkalım dediler otobana çıktık klima kapalı 88 -90 km hızla tırıs tırıs gidiyoruz 100 km bitti depoyu fulledik 6 litre benzin aldı dedimki siz normalde böylemi kullanıyosunuz bırakın yaksın 10 litre sakıncası yok dedim :D ama genede çok fark var var 1000 km 180 liralık gazla mutlaka gerekeni yapmam lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

2005 model sıfır Fiesta almıştım aracın fabrika verileri 5,5 litre civarında ben hep 9 -10 litre yakıyorum gittim servise dedim araçta hata var bu veriler çok düşük test sürüşüne çıkalım dediler otobana çıktık klima kapalı 88 -90 km hızla tırıs tırıs gidiyoruz 100 km bitti depoyu fulledik 6 litre benzin aldı dedimki siz normalde böylemi kullanıyosunuz bırakın yaksın 10 litre sakıncası yok dedim :D ama genede çok fark var var 1000 km 180 liralık gazla mutlaka gerekeni yapmam lazım

Avensis'le kıyasla o zaman, için rahatlar :D

Neydi o yahu. 88 litre anlık tüketim değeri görmüştüm ben o arabada :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Emre, ben dikkat etmedim veya dinlemedim ama Cem eskiden enjektörlerin daha sessiz çalışıyordu dedi. Akşam bir ara dinlerim ben de ama meraktan soruyorum enjektörler zamanla ses yapmaya başlar mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enjektörler manifolda değerek ses yapmaya başladıysa çözümü sabitlemektir. Enjektörün içinden piston sesi geliyorsa şıkır şıkır diye, tamir takımı değiştirilebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enjektörler manifolda değerek ses yapmaya başladıysa çözümü sabitlemektir. Enjektörün içinden piston sesi geliyorsa şıkır şıkır diye, tamir takımı değiştirilebilir.

Tamam yarın bir uğrarım Hilmiye ;) Sağolasın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Burak benim arabada enjektörleri motorun üstündeki siyah muhafaza plastiğinin üzerine koymuşlar.senin aracın resimlerinide göremedim.

Bide Emre bu oksijen sensör lambası tüple alakalı dediler sürekli yanmasında problem varmı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabada enjektörler motorun üstünde olduğu için kapak kapanıyor ve hiç görünmüyor ama motor kapağı açıkken şu şekilde görünüyor.

[smg id=3131]

Sırf bu kapağa olan takıntım yüzünden Romano taktırmıştım zaten :D İlle de kapansın istiyordum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Tankın olduğu yerdeki bağlantılarda stepnenin olduğu bölümdeki muhafazanın üzerinden gidiyo lastik patlasa nasıl değişecek bilmiyorum.Bu BRC nasıl iş yapmış anlamadım.Varmı yetkili bi arkadaş buralarda düzelttirse şu tesisatı :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana bir telefon kadar yakın LPG servisim Mavigaz ile görüştüm. Sağolsun hem Emre'den sebep hem de kendi iyiliği, Hilmi beni hemen tanıyıp ilgileniyor.

Abi yarın getir yol testinde emisyon değerlerine de bakarız sese de dedi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...