Jump to content

Mazda 3 ledli farlar

murattekin35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İstanbulda kaliteli angel far yapan yer konusunda yardım rica edebilirmiyim arkadaşlar. :)

İstanbul'da bildiğim bir usta yok ama. Forumda açılmış çok güzel bir konu var. Bu konuyu incelemekte fayda var. En azından size biraz olsun fikir verebilir. Kaldı ki konu sahibi Oktay beyle. İletişime geçerseniz, size yardımcı olabilir.

http://www.mazdaclubtr.com/31368/aydinlatma-projelerim-fotograflarla-gezinti/msg513591/#msg513591

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar yeni kasa mazda 3 ün ön tamponda sislerin bir kaç parmak altında çizgi şeklinde bir boşluk var hani..o kısmlara led gündüz farı koysak nasıl durur..yada yapan birisi var mı..ankarada şaşmazda felan kimden nereden bulabilirim bu farı..farı bulsam servis monte eder mi ücretini versem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar yeni kasa mazda 3 ün ön tamponda sislerin bir kaç parmak altında çizgi şeklinde bir boşluk var hani..o kısmlara led gündüz farı koysak nasıl durur..yada yapan birisi var mı..ankarada şaşmazda felan kimden nereden bulabilirim bu farı..farı bulsam servis monte eder mi ücretini versem

İşinin ehli bir aksesuarcıya gidersen sanırım istediklerine kolayca ulaşabilirsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bununla ilgili açılmış konu var forumda. Mazda3 gündüz farı diye aratırsanız bulursunuz. Bunun dışında servisler de kendi ellerinde gündüz farı bulunduruyor montajını da yapıyor. Ama biraz tuzlu oluyor. E bay de bulup montajını iyi bir yerde yaptırmak daha mantıklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bununla ilgili açılmış konu var forumda. Mazda3 gündüz farı diye aratırsanız bulursunuz. Bunun dışında servisler de kendi ellerinde gündüz farı bulunduruyor montajını da yapıyor. Ama biraz tuzlu oluyor. E bay de bulup montajını iyi bir yerde yaptırmak daha mantıklı.

Evet serviste biraz fiyat farkı olur... Ben avatardaki ledleri dışarıda tanıdık bir aksesuarcıya yaptırdım, montaj ücreti de almadılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ho49.jpg

bahsettiğim tam da bunun gibi bişey..ebay da buldum 70 $..ebay dan alsam ya da burada aksesuarcıdan bulsam bunu servis monte eder mi..çünkü arabayı servisten başka birinin kurcalamasına hiç sıcak bakamıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ho49.jpg

bahsettiğim tam da bunun gibi bişey..ebay da buldum 70 $..ebay dan alsam ya da burada aksesuarcıdan bulsam bunu servis monte eder mi..çünkü arabayı servisten başka birinin kurcalamasına hiç sıcak bakamıyorum

Tamamen para ile alakalı bir durum, neden monte etmesin... Önce servisle görüş istersen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

amerikadan getirtiğim ledli farlar attachicon.gifAdsız.png

attachicon.gifAdsızdds.png

attachicon.gifAdsızcvvcc.png

attachicon.gifAdsızerer.png

attachicon.gifcdfdf.png  resimlerin boyutları çok büyüktü kese kese kaliteyi düşüre düşüre anca bu kadar oldu.. resimlerde pek iyi durmayabilir ama gerçekte gerçekten hoş duruyor.. aydınlatması eski orijinal farlardan kat kat daha iyi kısalar bile uzun gibi aydınlatıyor karşı tarafı rahatsız etmiyor

Güzel duruyorlar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Ne kadara geldi acaba birde yükseklik ayarı varmı orjinaldeki gibi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel duruyorlar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Ne kadara geldi acaba birde yükseklik ayarı varmı orjinaldeki gibi?

saolun, vergi ve kargoyla birlikte 700  civarı .. farların 2 tanesi 550.. ülkemizde tanesinin 750 civarında olduğunu düşünürsek iyi fiyat .. yükseklik ayarı maalesef yok .ama normal ayarı tam ortalama yani değiştirme  gereği duymuyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

saolun, vergi ve kargoyla birlikte 700  civarı .. farların 2 tanesi 550.. ülkemizde tanesinin 750 civarında olduğunu düşünürsek iyi fiyat .. yükseklik ayarı maalesef yok .ama normal ayarı tam ortalama yani değiştirme  gereği duymuyorsunuz.

teşekkür ederim cevabınız için. Gerçekten iyiymiş bende düşünüyorum aracın orjinalleri solmaya başladı orjinal yerine böyle bi takım baya güzel durur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim cevabınız için. Gerçekten iyiymiş bende düşünüyorum aracın orjinalleri solmaya başladı orjinal yerine böyle bi takım baya güzel durur.

Far solmayla değişir mi hocam yapmayın ! Götürün bir pasta cilacıyla veya servisine temizletin farı , içini açmaya da gerek yok   . O solmuş beyaz mat far kristal berraklığında sıfır gibi çıkar,  %100 garanti .  Bilgi olarak paylaşmak istedim , iyi forumlar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Far solmayla değişir mi hocam yapmayın ! Götürün bir pasta cilacıyla veya servisine temizletin farı , içini açmaya da gerek yok   . O solmuş beyaz mat far kristal berraklığında sıfır gibi çıkar,  %100 garanti .  Bilgi olarak paylaşmak istedim , iyi forumlar 

yaptırdım ama söylediğiniz gibi performansta yüzde 100 bir düzelme olmadı bendeki farlarda. zaten yükseklik ayar motoruda çalışmıyor yerine böyle bir takım far alıp beğenerek binmek isterim sadece.  teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...