Jump to content

Mazda 6 Hakkında Bilmek İstedikleriniz. Ne Kadar Yakar ? Artıları, Eksileri

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şu vergi sistemi yokmu ah. Mazda 6 binemiyoruz ...1-3 yaş arabanın vergisi 2300 lira yuh yani...60 milyarlık arabaya bu vergi olurmu hiç..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu vergi sistemi yokmu ah. Mazda 6 binemiyoruz ...1-3 yaş arabanın vergisi 2300 lira yuh yani...60 milyarlık arabaya bu vergi olurmu hiç..

Sırf bu vergi sistemi yüzünden cebime ve keyfime uygun bulduğum mazda 6'yı almadım...

:sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslat 2010 mazda 6 aracim var. Bilmedigimiz gizli ozellikleri varmidir. Bilen soylerse sevinirim.

Belli bi hızdan sonra yandan kanatlarının çıktığını duymuştum :P

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belli bi hızdan sonra yandan kanatlarının çıktığını duymuştum :P

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:D

Allah iniş takımlarına zeval vermesin diyelim...  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar

--- 2009 mazda6 da bluetooth bağlantısı varmı,direksiyonda bir tel işareti gördüm bide ahize kurcaladım , listening phone yazdı sonra bi abla çıktı bişiler dedi,öyle kaldım..varsa böyle bi özellik telefon ile nasıl bağlıyoruz :)

--- arabanın farları hiç sönmüyor sanki autoya getiriyorum off pozisyona getiriyorum farlar hep açık:)

---  son olarak dikiz aynasında bi onn-off düğmesi var , ne işe yarıyor anlamadım

--- lpg kullanan arkadaşların yakıt tüketimi nedir,(tartarini marka kit taktırdım,aracım otomatik 3,09tl/lt lpg fiyatıyla 37krş/km  şehiriçi yakıt tüketimi var..montaj yapan arkadaşa sordum,kendisinde 2011 mercedes c180 var 1,6 motorla 45 krş yaktığını bizim aracın tüketiminin normal olduğunu söyledi..söylemeden geçemiyeceğim sürüşü seriliği mercedesten hoş diye bir itirafta bulundu)

---- ortalama yakıt tüketimi aldığımdan bu yana 10,7 gösteriyor yol bilgisayarı,sıfırlama olayımız olmuyormu..

---- artı içine cd almıyor neden olabilir

---- lambanın altındaki emniyet kemeri işaretleri kafasına göre bazen yanıp bazen yanmıyor gibi geliyor

varmı yukardaki sorulara cevabı ya da fikri olan arkadaşlar..

---

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece yakıt konusuna yorum yapabilirim;

GAYET NORMAL.

Kış şartlarında 45 kuruş yaktığım oluyor. Allah kaza bela vermesin.

saol abi ya  :hi: 17 aralıktan beri aldığım tek rahatlatıcı haber :sopa::)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar

--- 2009 mazda6 da bluetooth bağlantısı varmı,direksiyonda bir tel işareti gördüm bide ahize kurcaladım , listening phone yazdı sonra bi abla çıktı bişiler dedi,öyle kaldım..varsa böyle bi özellik telefon ile nasıl bağlıyoruz :)

--- arabanın farları hiç sönmüyor sanki autoya getiriyorum off pozisyona getiriyorum farlar hep açık:)

---  son olarak dikiz aynasında bi onn-off düğmesi var , ne işe yarıyor anlamadım

--- lpg kullanan arkadaşların yakıt tüketimi nedir,(tartarini marka kit taktırdım,aracım otomatik 3,09tl/lt lpg fiyatıyla 37krş/km  şehiriçi yakıt tüketimi var..montaj yapan arkadaşa sordum,kendisinde 2011 mercedes c180 var 1,6 motorla 45 krş yaktığını bizim aracın tüketiminin normal olduğunu söyledi..söylemeden geçemiyeceğim sürüşü seriliği mercedesten hoş diye bir itirafta bulundu)

---- ortalama yakıt tüketimi aldığımdan bu yana 10,7 gösteriyor yol bilgisayarı,sıfırlama olayımız olmuyormu..

---- artı içine cd almıyor neden olabilir

---- lambanın altındaki emniyet kemeri işaretleri kafasına göre bazen yanıp bazen yanmıyor gibi geliyor

varmı yukardaki sorulara cevabı ya da fikri olan arkadaşlar..

---

Hayırlı olsun,

2009 mazda6 da bluetooth bağlantısı var,farlar sönmez auto da gösterge ışıkların hava kararınca yanar, dikiz aynası on durumunda gece sürüşlerinde kararır arkadan gelen araçların farları gözünüzü almasın diye,lpg bence of,ortalama yakıt sıfırlanır direksiyondaki sağ ve sol tuşlarla ortalama yakıtın altına gittiğinizde altında yanıp sönen çizgi çıkar reset tuşuna basınca sıfırlanır,cd almamasını servise  gösterin,arka emniyet kemerleri araç ilk çalıştırdığında yanar sonra söner eğer arka emniyet kemerlerinde takılı olan varsa yeşil yanar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun,

2009 mazda6 da bluetooth bağlantısı var,farlar sönmez auto da gösterge ışıkların hava kararınca yanar, dikiz aynası on durumunda gece sürüşlerinde kararır arkadan gelen araçların farları gözünüzü almasın diye,lpg bence of,ortalama yakıt sıfırlanır direksiyondaki sağ ve sol tuşlarla ortalama yakıtın altına gittiğinizde altında yanıp sönen çizgi çıkar reset tuşuna basınca sıfırlanır,cd almamasını servise  gösterin,arka emniyet kemerleri araç ilk çalıştırdığında yanar sonra söner eğer arka emniyet kemerlerinde takılı olan varsa yeşil yanar.

teşekkür ederim yhkaragöz :dua::) sorularımın cevabını buldum..hazır sizi bulmuşken bluetooth bağlantısını nasıl eşleştiriyoruz..bide arabanın süspansiyonu zayıf gibi ,orjinalden öylemi bizim aracın bskımamı ihtiyacı var..bu konudada degerli cevaplarınıza ihtiyacım var :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Herkese merhaba. Üç ay kadar önce bir kaza yapıp impressive mazda 3'mu pert ettim. Şu sıralar mazdam geldi desek yeridir. Ama tercihlerimde kafam karıştı. Siz değerli abilerimin fikirlerine ihtiyacım var. Ya ben uygun bir fiyata aldım yada impressive donanımlı mazda 3 ler çok değerlendi. Öyle ki mazda 6 fiyatından bile yüksek. Bu durumda mazda 6 bana göz kırpmaya başladı. Sorularım şunlar :

1- 147 hp olan 2011 öncesi kasalar çok yakar mı?

2- Lpg düşünüyorum çok fark edermi 2011 öncesi ve sonrası?

3-mazda 3 den hantal mı bu araç?

Extra fikir veren olursada ayrica memnun olurum.ilk defa konu açıyorum yanlışım varsa özür dilerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

2011 makyajlı kasanın 2. Eli neden bu kadar az var? 2 sene satıldı bu araç bildiğim kadar. Şu an 6 adet gözüküyor sahibinden.com da. Sebebi araçtan memnun olmak mı sadece. Ne kadar satıldı acaba bu araçtan?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az satıldığından.

cevabınız için çok teşekkürler. Bütün merak ettiklerime cevap niteliğinde olmuş. Mazda 6 ile ilgili aklimda hiç soru kalmadı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cevabınız için çok teşekkürler. Bütün merak ettiklerime cevap niteliğinde olmuş. Mazda 6 ile ilgili aklimda hiç soru kalmadı

:2funny: :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...