Jump to content

Mazda 323 - LPG de Tekleme Ortak Konu

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bekleriz abi ne demek. al bin. ben bile hala alışamadım ama teklemiyo işte :)) ufak bir rutuş kaldı kadir onu araştırıyo. benim pek vaktim olmuyo. onu da halledicez inşl. biz kadirle neler araştırıp bulduk, bunu da hallederiz:)

Her şey gönlünüzce olsun. Çözülmeyecek sorun yoktur elbette. hem ne demişti Marshall Foch: ''Yeryüzündeki en güçlü silah ateşlenmiş insan ruhudur.''

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her şey gönlünüzce olsun. Çözülmeyecek sorun yoktur elbette. hem ne demişti Marshall Foch: ''Yeryüzündeki en güçlü silah ateşlenmiş insan ruhudur.''

O sözün Türkçesi şöyle; Azimle zıçan duvar delermiş...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O sözün Türkçesi şöyle; Azimle zıçan duvar delermiş...

:D

[/quote

Veli abi, gece gece yıktın beni. Sağ ol var ol! :egy: :egy: :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Lütfen ukalalık sayma Veli Abi. O sözde kast edilemek istenen ''Azimli farenin betonu delmesi olayıdır.'' Kulaktan kulağa yanlış aktarılarak bugün söylediğimiz biçimi almıştır.  :tey: :tey: :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Lütfen ukalalık sayma Veli Abi. O sözde kast edilemek istenen ''Azimli farenin betonu delmesi olayıdır.'' Kulaktan kulağa yanlış aktarılarak bugün söylediğimiz biçimi almıştır.  :tey: :tey: :tey:

Türkçe'si diye boşuna vurgu yapmadım Dinçer... :) Ben karşımda ukalalık yapanları bile öyle değerlendirmedim Dinçer, rahat ol biz burada aileyiz...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim de tekleme sounum çözüldü gibi arkadaşlar gerçektende önemli olan işinden anlayan usta lazım. dün bi ustaya gittim durmu izah ettim epey bi uğraştı ondan sonra hiç tekleme yapmadı yaklaşık 100km yaptım ondan sonra çok denedim yapacak mı diye ama yapmadı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim de tekleme sounum çözüldü gibi arkadaşlar gerçektende önemli olan işinden anlayan usta lazım. dün bi ustaya gittim durmu izah ettim epey bi uğraştı ondan sonra hiç tekleme yapmadı yaklaşık 100km yaptım ondan sonra çok denedim yapacak mı diye ama yapmadı

Çözümü nedir peki??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dediğim gibi veli abi usta ayar yaptı epey uğraştı ne yaptı bilmiyorum artık yapmaz dedi ve şimdiye kadar yapmadı herhangi bi parça falan da değiştirmedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dediğim gibi veli abi usta ayar yaptı epey uğraştı ne yaptı bilmiyorum artık yapmaz dedi ve şimdiye kadar yapmadı herhangi bi parça falan da değiştirmedim

İnsan tecrübe edinmek adına bir şeyler sorar öğrenir dostum... Biz hiç bildiğimiz şeyleri "git ustaya ayarlattır" diyor muyuz??

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çoğu zaman sanayiden çıkmayan çözümler buradan çıkar; o bakımdan forumu takip etmekte fayda var. Bir de gerçekten burada farklı konularda uzman birçok arkadaş var. Öyle ki o alanla ilgili neredeyse ustalardan daha çok şey biliyorlar. Onun için mazdaclub u takip edelim takip ettirelim.  ;D ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sordum abi adam bişey demedi ki zorla da bişey söylettiremem heralde, ben deneyene kadar inanmadım hala da inanmış değilim tam denemeden onun için de fazla bişey demedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

arkadaşlar 99 1,5 323ümde lpg de çok hafif bu tekleme var ama sorun yapacak kadar değil. ngk ve boshun 9mm aralıklı lpg için özel bujileri varmış bu sorun için bunlarıda denemek lazım aslında. ben bi ara deneyeceğim faydası olursa burda belirteceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar 99 1,5 323ümde lpg de çok hafif bu tekleme var ama sorun yapacak kadar değil. ngk ve boshun 9mm aralıklı lpg için özel bujileri varmış bu sorun için bunlarıda denemek lazım aslında. ben bi ara deneyeceğim faydası olursa burda belirteceğim.

LPG katkısı denemeni tavsiye ediyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gaz ayarı  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet herşey gaz ayarında bitiyor önemli olan işinden anlayan usta,işinden anlayan usta bulamazsan benim gibi kafanı duvarlara vurursun  :kafa: yoksa lpg de kullanıyorum diye benzinde binersin arabaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar lpg de ufak bir sorunum var sanırım. Dün Ordu ya gidiyordum ...

1. vites ile kalkıyorum aracım sanki yarım debriyaj ile gider gibi oluyor 3 000 devirde... Sonra bir anda gaz yiyor , birden hızlanıyor. Sonda örnek vereyim 4. vites ile gidiyorum ama mimik minik teklemeleri hissediyorum. Arada kendi kendine Benzine geçiyor tabi hala.

Olay nedir? Yapılası iş nedir? LPG sonuçta şakaya gelmez.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...