Jump to content

Emniyet kemeri

murdock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yaa araba biraz yürüdükten sonra kemeri takmadığım için "dııt dıııt dıııt" diye çıkan sesten nasıl kurtulabilirim  :fiuw: ben özgür irademle kemer takmak istiyorum  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzinliklerde ve aksesuarcılarda kemer tokasına benzer bir aksesuar var. O sesi kesmenin yegane yolu budur.

vardı kırıldı bazı araçları servise götürünce hallediolarmış bizimkininde bi yolu varmı dedim :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vardı kırıldı bazı araçları servise götürünce hallediolarmış bizimkininde bi yolu varmı dedim :)

Tasvip etmediğimiz hareketler. Adamlar hayatınızı kurtarmak için teknoloji geliştiriyor siz kullanmıyorsunuz.

Arabanız NCAP ten 5 yıldız alsa ne olur almasa ne olur bu durumda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tasvip etmediğimiz hareketler. Adamlar hayatınızı kurtarmak için teknoloji geliştiriyor siz kullanmıyorsunuz.

Arabanız NCAP ten 5 yıldız alsa ne olur almasa ne olur bu durumda..

abi bizim dükkana sürekli araba geliyor bi leri bi geri yaparken çekilmiyor o ses ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

8-10 tane takla atan arabanın içinden sadece burnu kanayarak çıkan biri olarak şiddetle tavsiye ederim kemer takmanızı. hava yastığı falan hikaye, hayat kurtaran tek donanım emniyet kemeridir bence :)

ha yine de o sesi kesmek istiyorsan buzzer a giden kabloyu kesmen yeterlidir. buzzer nerede diye sorma, bilmiyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bende refleks oldu arabaya binince marş basmadan önce kemer takıp farları yakıyorum. Hatta otoparkta birine yol vermek için 3 metre geriye giderken bile durum bu, manyak mıdır nedir dermiş gibi bakıyolar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bende refleks oldu arabaya binince marş basmadan önce kemer takıp farları yakıyorum. Hatta otoparkta birine yol vermek için 3 metre geriye giderken bile durum bu, manyak mıdır nedir dermiş gibi bakıyolar :)

Okan sana katılıyorum,kim ne derse desin,bu tamamen bir alışkanlık,hareket ettikten sonra gideceğim mesafe hiç önemli değil. O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...