Jump to content

Benzin tasarrufu Clean Power

sermel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar böyle bir ürün buldum ve bunu bana açıklyabilirmisiniz? Herhangi bir zararı ya da mantığı nedir ? Benzin tasarrufu ciddi oranda sağlar mı ? RX-8 için uygunmudur? Güç artışı sağlar demesi nekadarlık bir güç artışıdır? Hem gücün artması hem benzinin düşük oranlarda yakılması mantıklımıdır?(bence değil,turbo hariç) :)

Dünyada başka örneği olmayan rakipsiz enerji tasarrufu ve güç artışı sağlayan çevreye duyarlı bir yanma meydana getiren Clean Power ürünü; seramik filtresi içerisinde ince yakıt partiküllerini tamamen ayrıştırarak uyumlu vibrasyon ve rezonansı başlatıp, (ısı-ışık ) bir enerji dalgası oluşturur.

SERAMİK FİLTRE

Clean Power Üretici firmanın Kore'de 12 yıllık bir Ar-Ge çalışması sonucunda 20'nin üzerinde materyal ve kimyasalın birleşmesinden meydana gelmiştir.

Temel Calışma Prensibi:

Yeni materyal seramik top slikattan çıkarılmış ve 1000 santigrat derece üzerinde ısıtılmış ışık-ısı enerji dalgası yayan seramik filtre içerisinde Nitrit, Oksit, Karbit ve 20'nin üzerinde kimyasalla bileşik oluşturulur.

CLEAN POWER YAKIT ÇÖZME İŞLEMİ

Seramik Filtreden çıkan ışık-ısı dalgası ince yakıt partiküllerini çözer uymlu vibrasyon ve rezonansı başlatır.

CLEAN POWER'IN ÖMRÜ

Clean Power'ın özel alaşımlı alüminyum gövdesi hafif, sağlam ve uzun ömürlüdür. 1000 Santigrat derecede ısıtılmış seramik filtre aynı devirde daha fazla ısı-ışık enerjisini harekete geçiren yarı sürekli bir materyaldir ve diğer manyetik yakıt tasarrufu cihazlarının tümünden daha fazla yakıt tasarrufu sağlar.

Cihazın elektrik ile bağlantısı olmadığından aracın donanımına zarar vermez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tür cihazlar ya çok az işe yarıyor yada yaramıyor. Bunu bilmiyorum tabi. Ayrıca şöyle bir durum var böyle birşey yapılabilseydi zaten fabrikalar araçlara standart olarak eklerdi yorumlarını sık alır bu tür cihazlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana da çok mantıksız geldi ama adamlar 12 yılını vermiş ar-ge bölümü yani anlamıyorum ya hayatta bir amaçları yok ya da araç firmalarıyla anlaşamadılar (benzin üreticileri yüzünden) piyasaya bu şekilde modifiye ürünü olarak sunuyolar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...