Jump to content

Benzin, Motorin, LPG Zamları, İndirimler, Kampanyalar.

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bende İstanbulda Fulyadaki Petrol Ofisinden alıyorum.

Genelde taksicilerin yoğun olduğu yer olduğundan diğer yerler göre 20-30 kuruş uygun oluyor.

Oto yıkamasıda var fiyatı uygun ve baya özenli tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 451
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

67

• Ali

21

• Mehmet Özdemir

29

Oooo süpermiş  PO gerçekten. Po kartla 2.21 tl o zaman .Zonguldak ta Po 2,52 tl Po kartla 2.40 tl den alıyorum.

İstasyona özel kampanya :) yolun karşı kısmındaki shellle rekabet ediyorlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Petrol fiyatları son 3 ayda %25 düştü o biraz zor :D

Sabit vergilerden dolayı, bu indirim litre fiyatının tamamına uygulanamadığı için 11 kuruş gibi cüzi indirimlerle avunuyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, aslında benzinin rafineri çıkış fiyatı 1,5 - 1.7 aralığında iken sabit vergiler sebebi ile 4.72 ye alabiliyoruz. Böyle olunca da 1.7 %25 düşse, en fazla 50 kuruş eder ki zaten 3 ayda ancak o kadar inebildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir'de yaşayanlar için tavsiyem;

1- Güzelyalı'da Hava Eğitim Komutanlığı karşısında Shell'in kendi işlettiği küçük bir istasyon var.

2-Bornova Vatan bilgisayarı geçince, Turkcell genel merkezinin önünde Arkas Holding'in Shell istasyonu var.

3-Gaziemir'de Akçay caddesinin İzmir merkeze doğru giden tarafında Kipa'yı geçtikten sonra Tuzcuoğlu Shell istasyonu var.

4- Çeşme otoyolunda sağlı sollu 2 adet Shell istasyonu var.

Sadece Shell benzin kullanıyorum ama her Shell istasyonu aynı olmuyor malesef, bazı istasyonlarda hile yapılıyor ya ibre oynamıyor yada anında bitiveriyor. Bazı istasyonlarda da sistem tam otomatik olmasına rağmen pompacı elini tetikten çekmiyor. Test ettiğim ve güvenilirliğini gördüğüm istasyonlar bunlar.Karşıyaka'da 1 tane bile düzgün Shell istasyonu yok her seferinde benzin almak için  ilk 3 istasyondan birine gitmek zorunda kalıyorum. İzmir'lilere tavsiye ederim.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Petrol fiyatları son 3 ayda %25 düştü o biraz zor :D

O global pazarda geçerli burası Türkiye ;) dışarının oranlamasıyla gitseydik şu an 2 tl civarıydı benzin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biliyorum Sezer, durumu iki mesaj üstte açıkladım zaten. Fiyatlar %25 düşerken bizde neden topu topu 40-50 kuruş düştüğünü

Bu arada bu fiyat düşüşünün sebebinin Terör örgütünün kaçak yolla piyasaya sürdüğü petrol olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada bu fiyat düşüşünün sebebinin Terör örgütünün kaçak yolla piyasaya sürdüğü petrol olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmem

Amerika'da çıkarılan kaya gazı, Amerika'nın petrol ithalatını epey düşürdü. Bir de petrol fiyatı düşüşü en çok Rusya'yı zor duruma sokuyor. Onun da etkisi var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orta doğudan ithal ettiği petrol miktarı azaldı. Dünyanın en büyük pazarı kaya gazından kendi ihtiyacını karşılamaya başlayınca talepte bir düşüş oldu. Bu da petrol fiyatlarını aşağı çekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bir indirim daha..

Benzin ve motorinde bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirime gidildi. 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 14 kuruş düşerken, motorinin litresi 15 kuruş ucuzladı.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/benzin-ve-motorinde-indirim/8534/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lukoil den alıyorum lpg yi, lukoil kartla 2,1 lira, km de 21 kuruş yakıyorum, lineam vardı onla da 21 kuruş yakıyordum km de, bu lpg işi çok hoşuma gitti benim. :) 

edit: hemen o kadar olmaz felan mesajları gelmesin, benim lpg sıvı sistem lpg ve benzin tüketimi sıfır, o yüzden %50 tasarruf edebiliyorum.

E tabii sıvı lpg sistemi biraz tuzlu bu arada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...