Jump to content

Benzin, Motorin, LPG Zamları, İndirimler, Kampanyalar.

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bazı zamanlarda Tüpraş üretimi hesaplayamıyor...İhtiyaç fazlası mal ortaya çıkıyor..Bunuda üretim fazlası diye ihraç ediyorlar ama fiyat 1.00 tl 1.50 tl arası..bunuda bilin istedim [emoji3]

Hayııııır, istemiyorum... Benzine 6-7 kuruş indirim gelecek diyorlardı bugun yarin, onu bilmek istiyorum. 2 haftadir 50 tl 50 tl benzin aliyorum indirim gelecek diye, psikolojim bozuldu artik [emoji17]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 451
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

67

• Ali

21

• Mehmet Özdemir

29

Motorinin litre fiyatında, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7 kuruş indirim yapıldı.

darısı benzin ve diğer yakıt türlerine

litre fiyatı Ankara'da 4,67 TL, İstanbul'da  4,62 TL, İzmir'de  4,64 TL

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Holydao :

Hayııııır, istemiyorum... Benzine 6-7 kuruş indirim gelecek diyorlardı bugun yarin, onu bilmek istiyorum. 2 haftadir 50 tl 50 tl benzin aliyorum indirim gelecek diye, psikolojim bozuldu artik emoji17.png

Söz konusu indirimler pazartesi günü bekleniyordu...Hatta geçen hafta cuma gününden indirim olacağı yönünde bilgiyi aldık ama daha önceki yorumlarımda belirtmiştim pazartesi günü ne olacağı belli olmaz diye velhasıl indirim dün akşam motorine yansıdı..benzin düşermi şu an belli değil haa şunuda söylemeden duramam 6 krş düştü diye sevinmeyin kesin değil ama 11 krş zam yolda  :D o yüzden depoları fulleyin a dostlar!!!!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Söz konusu indirimler pazartesi günü bekleniyordu...Hatta geçen hafta cuma gününden indirim olacağı yönünde bilgiyi aldık ama daha önceki yorumlarımda belirtmiştim pazartesi günü ne olacağı belli olmaz diye velhasıl indirim dün akşam motorine yansıdı..benzin düşermi şu an belli değil haa şunuda söylemeden duramam 6 krş düştü diye sevinmeyin kesin değil ama 11 krş zam yolda  [emoji3] o yüzden depoları fulleyin a dostlar!!!!

Boz Gandalf gibisin hocam yaa, hep kötü haber hep felaket [emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Holydao :

Boz Gandalf gibisin hocam yaa, hep kötü haber hep felaket emoji23.png

Evet yaa ne güzel sevindik indirim oldu diye. Hemen psikolojik baskı geldi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Holydao :

Boz Gandalf gibisin hocam yaa, hep kötü haber hep felaket emoji23.png

ben gerçekleri söylüyorum arkadaşlar :D şimdi söylemicezde ne zaman söylicez ölünce mi :D

herkes aynı şeyi söylüyo :D çok neşeli biriyimdir ama nedense hayata ve olaylara karşı bakış açım  hep en kötü tarafından başlamaktır..en ince detayı hesaplarım kurgularım kafamda bi senaryolar var bende hollywood halt yesin... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben gerçekleri söylüyorum arkadaşlar [emoji3] şimdi söylemicezde ne zaman söylicez ölünce mi [emoji3]
herkes aynı şeyi söylüyo [emoji3] çok neşeli biriyimdir ama nedense hayata ve olaylara karşı bakış açım  hep en kötü tarafından başlamaktır..en ince detayı hesaplarım kurgularım kafamda bi senaryolar var bende hollywood halt yesin... [emoji3]

Oglak burcu musunuz? [emoji4]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hoppala indirimden bi gün önce depoyu fullemiştim. Bir hafta içinde indirip tekrar zam yapmak nedir ya...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazar Aksami depoyu fullemek lazim o zaman
Zam veya indirimler gece yarisi atlayinca mi gerçekleşiyor

Evet, gece yarisi uygulaniyor.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Mazda41 :

Pazar Aksami depoyu fullemek lazim o zaman

Zam veya indirimler gece yarisi atlayinca mi gerçekleşiyor

ÖTV harici tüm zam ve indirimler kararlaştırılan günden sonraki gün uygulanır..yani bugün sabah 07:00 olsa veya akşam 19:00 da olsa zam varsa gece 00.00 itibariyle geçerlidir..indirimde aynı şekilde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dolardaki düşüş petrole yansıyabilir arkadaşlar...kesin değil ama cuma gününe kadar benzinde indirim söz konusu..motorin beklemede...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kötü haber,  09.02.2017

Benzinin pompa satış fiyatına geceyarısından itibaren 6-7 kuruş indirim bekleniyor. 

Yakin zamanda 13-14 kuruş zam yapılması yolda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

20.02.2017 - 31.03.2017 tarihleri arasında Total istasyonlarında Club Total mobil uygulaması üzerinden ve BKM Express ile yapacağınız 75₺ akaryakıta 25₺ indirim. (lpg dahil değilmiş) Ve 1 kişi en fazla 75₺ kazanabiliyormuş

https://bkmexpress.com.tr/kampanya/total/ 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...