Jump to content

Benzin, Motorin, LPG Zamları, İndirimler, Kampanyalar.

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, Mümin :

Bonus flasla BP istasyonlarinda aracta odemeyle 200 tl ye 30 tl puan veriyor. %15 e tekabul ediyor ki deli bir oran. Herkese tavsiye ederim.

Evet en yüksek oran bunda Bonus Flaş'ta..

Şuan Total'de bkm ekspress mobil ile ödemeye %10 indirim yapıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 451
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

67

• Ali

21

• Mehmet Özdemir

29

06.12.2017 at 21:58, kindness :

Evet en yüksek oran bunda Bonus Flaş'ta..

Şuan Total'de bkm ekspress mobil ile ödemeye %10 indirim yapıyor. 

Buda iyiymiş. Limit var mı ? yoksa anlık miktar ne olursa olsun indirim mi veriyor ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mümin :

Buda iyiymiş. Limit var mı ? yoksa anlık miktar ne olursa olsun indirim mi veriyor ?

%10 ifadem yanlış olmuş. Her 100₺ ve üzeri için 10₺ imiş. Ve her kullanıcı en fazla 2 defa faydalanabiliyormuş. 

https://bkmexpress.com.tr/kampanya/total10/

Total’in eski kampanyalarına göre baya az. Eski kampanyalarda 70₺ alıyordunuz 50₺ ödüyordunuz. Ve her kullanıcının 3 hakkı oluyordu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Dün itibariyle aynı benzinlik aynı pompadan Kırmızılı'nın depoyu fulledik.
Malum zam gelecekmiş yine!

323Km ---> 30.27 Lt ---> 89 Tl

9D5491D7-A7B8-4B79-A3C9-7820A4FC0452.thumb.jpeg.6b0fd018900843c022ce05b87dbbdae0.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, By_Nisay :

9D5491D7-A7B8-4B79-A3C9-7820A4FC0452.thumb.jpeg.6b0fd018900843c022ce05b87dbbdae0.jpeg

eğer şehir içiyse çok iyi bir değer dizel arabadan daha az yakıyor 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Mazda41 :

eğer şehir içiyse çok iyi bir değer dizel arabadan daha az yakıyor 

Teşekkürler.

Tamamı şehir içi degil, 40-50 km'lik istanbul yolu üzerindeki köyümüzede gidip geldik.
Ama burda benzinle ilk çalışma dahil degil. 1km ilk benzinle çalışma desek bunu cıkartmak lazım cok daha net bir hesap için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıtın üzerine benzin icin yuzde 8-10 ekleyin yeter. Lpg kiti belli bir devir ustunde benzin karısımı yolluyor mu? Benim yariste brc my11 kiti 3bin devir ustunde bir miktar benzin karısımı yapıyordu. Birde ara ara enjektorlerden cok az benzin püskürtüyordu. Sizin kitte aynı mı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, vethekim :

Yakıtın üzerine benzin icin yuzde 8-10 ekleyin yeter. Lpg kiti belli bir devir ustunde benzin karısımı yolluyor mu? Benim yariste brc my11 kiti 3bin devir ustunde bir miktar benzin karısımı yapıyordu. Birde ara ara enjektorlerden cok az benzin püskürtüyordu. Sizin kitte aynı mı? 

LPG sistemi Lovato Easy Fast Plus.
Benzinden LPG ye geçtikten sonra benzin kullandıgını sanmıyorum.
Yakıt üzerine %8-10 ciddi bir rakam, bunu neye göre hesap ettiniz merak ettim acıkcası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40bin km yaris aracımı brc my11 kit ile kullandım. Her 10 bin km bir depo benzin koyuyordum. Zaten arac ısınıncaya kadar arac benzinde gayet fazla yakıyor. Ha depo bitmiyordu ama ben arada benzindede kullanıyordum. Dik rampa veya performanslı kullanımlarda. Lpg yaktıgının üzerine %8-10 fark koyduğum zaman depo hesabı tutuyordu.

Sistem farklı ise birsey diyemem. En guzeli siz benzin deponuzu full yapın. 5 veya10 bin km sonra tekrar benzin alın ne kadar tuketim var net belli olur.. Yaz-kış farkı muhakkak olacaktır ancak en azından sarfiyat hakkında net bilgi edinmiş oluruz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, vethekim :

40bin km yaris aracımı brc my11 kit ile kullandım. Her 10 bin km bir depo benzin koyuyordum. Zaten arac ısınıncaya kadar arac benzinde gayet fazla yakıyor. Ha depo bitmiyordu ama ben arada benzindede kullanıyordum. Dik rampa veya performanslı kullanımlarda. Lpg yaktıgının üzerine %8-10 fark koyduğum zaman depo hesabı tutuyordu.

Sistem farklı ise birsey diyemem. En guzeli siz benzin deponuzu full yapın. 5 veya10 bin km sonra tekrar benzin alın ne kadar tuketim var net belli olur.. Yaz-kış farkı muhakkak olacaktır ancak en azından sarfiyat hakkında net bilgi edinmiş oluruz. 

Şuan şu vaziyete benzin deposunu fullemek her babayigidin harcı degil ne yazıkki, şahsen ben fulleyemem.
Varsın benzinde kaç kuruş yaktıgı muallakta kalsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
17.12.2017 at 09:35, By_Nisay :

Aracınız yakmıyor resmen. Ben yılbaşından önce İnegöl'e gittim, 32 litre lpg ile 350 km yaptım havalara uçtum :D şehir içi de en çok 255 km yaptım, ancak bu 255 km'nin 150-170 km'si sabah ve akşam iş trafiğinde oluyor. Normalde hafta sonları 9 - 10 l/100km ortalama ile gidiyorum. Bu arada Anadolu Bulvarı'nda YDA konutlarının orada Aytemiz açıldı, açılışa özel LPG 2.79, benzin, motorin de uygun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, serkan306 :

Aracınız yakmıyor resmen. Ben yılbaşından önce İnegöl'e gittim, 32 litre lpg ile 350 km yaptım havalara uçtum :D şehir içi de en çok 255 km yaptım, ancak bu 255 km'nin 150-170 km'si sabah ve akşam iş trafiğinde oluyor. Normalde hafta sonları 9 - 10 l/100km ortalama ile gidiyorum. Bu arada Anadolu Bulvarı'nda YDA konutlarının orada Aytemiz açıldı, açılışa özel LPG 2.79, benzin, motorin de uygun.

Evt orada acılan Aytemizi duydum :) ama cok ters konumda :)
Sizin aracınızda cok iyi, tebrikler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir motor ustası bana şöyle dedi iki opet ikiside aygaz satıyor ikiside birbirlerine yakın istasyonlar birisinde lt 2,99 diğerinde 3,45 bunların sattıgı yakıtların arasında fark olur dedi ucuz olanı içine katkı koyar o yuzden daha ucuza satar buda motora zara verir nerde pahalıysa ordan al dedi sizce bu düşünce doğrumu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motorine 8 Kuruş Zam

Motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 8 kuruş zam geldi.

Biz dizel araç aldık ya artması normal :D  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

05.01.2018 at 15:39, Horizon05 :

Bir motor ustası bana şöyle dedi iki opet ikiside aygaz satıyor ikiside birbirlerine yakın istasyonlar birisinde lt 2,99 diğerinde 3,45 bunların sattıgı yakıtların arasında fark olur dedi ucuz olanı içine katkı koyar o yuzden daha ucuza satar buda motora zara verir nerde pahalıysa ordan al dedi sizce bu düşünce doğrumu.

Bence doğru bir mantık değil, zihniyet pis olursa 3.45e satıp yine o katkıyı koyar daha da kar eder ama ben genel olarak şuna bakıyorum, bir depo ile kaç km gidebiliyorum. Yani pahalı olanla 260 km gidip ucuz olanla 230 - 220 gidiyorsam demek ki bir fark var, oradan bir daha almayayım diyorum. Sonuçta ismi, cismi olmayan yerlerden almıyorum, bu bayiler de rutin olarak denetleniyor. Ana dağıtıcı firma isminin bir bayi yüzünden karalanmasını istemez, bu yüzden ciddi ciddi denetleniyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

5,74 TL + 0,12 TL =5,86 TL  evet az kaldı. bir zam daha gelirse 6 TL  olur

13 dakika önce, Mehmet Özdemir :

bu gece benzine, 12 kuruş daha zam yapılacağı açıklanmış. 6'ya doğru gidiyoruz bakalım hayırlısıyla 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...