Jump to content

Benzin, Motorin, LPG Zamları, İndirimler, Kampanyalar.

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 451
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

67

• Ali

21

• Mehmet Özdemir

29

1 dakika önce, Gökhan :

@İlhan burada yaşlanıp 90 yaşına geldiğinde de aynı resim güncelliğini koruyacaktır.

Durumumuz bu.

Aynen abi bilirsin beni öyle kuruş hesaplamalarıyla filan uğraşmam ben. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

08.09.2016 at 12:31, Mehmet Özdemir :

yeni bir ötv düzenlemesi bizlere bayram hediyesi olarak sunulacak. ÖTV oranları benzinde yüzde 9.2, motorinde yüzde 12.5, LPG'de yüzde 12.7 artırıldı.

57d12108ae784914e00b3375

haber

Bu arada arka stopu görünen araç Rx8 :D

Bu olaydan en çok ben etkilendim galiba :D

Evet evet fabrika verileri de öyle diyo :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Benzinin litre fiyatına geceyarısından itibaren 10 kuruş zam yapıldı.

Akaryakıt dağıtım şirketleri, geceyarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 10 kuruş zam yaptı.
Zam sonrasında benzinin litresi İstanbul'da 5,07 liradan 5,17 liraya yükselecek.

Ankara'da litresi ortalama 5,12 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,22 lira olacak. İzmir'de ise 5,09 liradan 5,19 liraya çıkacak.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PUİS), sabah saatlerinde benzinin litre fiyatında 10 kuruş fiyat artışı beklendiğini duyurmuştu.

6 ARALIK'TA 5 LİRAYI AŞMIŞTI

En son 6 Aralık'ta benzinin litre fiyatına 15, motorine 16 kuruş zam yapılmıştı. Zam sonrası benzin fiyatları 2,5 yıl sonra yeniden 5 lirayı aşmıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
8 dakika önce, Koray74 :

Zam varmış fulleyelim dedimemoji13.png

52777406f514bca69b84cbe6477ac76a.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz arabayı yerinden çıkaramıyoruz ki benzin almaya gidelim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğrudur Allah sabır versin sizlere buraya yarım gün kar yağdı perişan olduk alışmadığımız için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gece yarısından itibaren benzine 15 kuruş, motorine ise 13 kuruş zam yapıldı.

Dolardaki hızlı yükseliş akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıdı.

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere litre başına benzine 15, motorine 13 kuruş zam yaptı.

Ankara'da litresi ortalama 5,29 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,44 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 5,24 liradan 5,39 liraya, İzmir'de 5,26 liradan 5,41 liraya yükselecek.

Motorinin litre fiyatı ise Ankara'da 4,61 liradan 4,74 liraya, İstanbul'da 4,56 liradan 4,69 liraya, İzmir'de 4,58 liradan 4,71 liraya çıkacak.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Benzine 10 Ocak'ta 7 kuruş, motorine de 30 Aralık'ta 12 kuruş zam gelmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

petrol ofisi bayisi olarak sesleniyorum dostlar size :D benzinde 7 krş motorinde 8 krş indirim beklentisi var pazartesi günü ona göre idare edin sıkın dişinizi :D tabi pazartesi döviz kuru da etken faktör ama şimdilik bilgi bu şekilde...

%3 İNDİRİM İSTEMEZMİSİNİZ!!!!!

ayrıca petrol ofisi öde geç sistemini araştırmanızı tavsiye ederim..öde geç'te %3 indirim oluyor..özetle olay şu şekilde fiyat panosunda "AUTOMATİC" yazısı gördüğünüz en yakın Petrol Ofisi istasyonuna gidiyoruz..diyoruzki ben öde geç üyesi olmak istiyorum..istasyondan size bir adet Positive Card veriyorlar bu kart ile bir kredi kartımızı eşleştiriyoruz..bu aşamada istasyonda size yardımcı olacaklar..ancak anlaşmalı banka kartı olması lazım anlaşmalı dediğimiz piyasada yaygın tüm kartlar için geçerli bir ifade..eşleşme yapıldığında kart limitinizden 200 tl otomatik olarak bloke ediliyor şu an yapılandırmalar devam ettiği için limit 200 tl ama ilerleyen süreçte limit artışı yapabilirsiniz..bu kart ile tts olan tüm petrol ofisi istasyonlarında pompa fiyatı üzerinden %3 indirim kazanacaksınız..şimdilik %3..ilerleyen süreçte kullanıma bağlı olarak daha fazla indirim olacağı söyleniyor...

NOT:reklam gibi oldu ama kusura bakmayın akaryakıt fiyatları malum azda olsa indirimden istifade etmeniz için paylaştım bu durumu..hata ettiysek af ola :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, Fatih_ :

petrol ofisi bayisi olarak sesleniyorum dostlar size :D benzinde 7 krş motorinde 8 krş indirim beklentisi var pazartesi günü ona göre idare edin sıkın dişinizi :D tabi pazartesi döviz kuru da etken faktör ama şimdilik bilgi bu şekilde...

%3 İNDİRİM İSTEMEZMİSİNİZ!!!!!

ayrıca petrol ofisi öde geç sistemini araştırmanızı tavsiye ederim..öde geç'te %3 indirim oluyor..özetle olay şu şekilde fiyat panosunda "AUTOMATİC" yazısı gördüğünüz en yakın Petrol Ofisi istasyonuna gidiyoruz..diyoruzki ben öde geç üyesi olmak istiyorum..istasyondan size bir adet Positive Card veriyorlar bu kart ile bir kredi kartımızı eşleştiriyoruz..bu aşamada istasyonda size yardımcı olacaklar..ancak anlaşmalı banka kartı olması lazım anlaşmalı dediğimiz piyasada yaygın tüm kartlar için geçerli bir ifade..eşleşme yapıldığında kart limitinizden 200 tl otomatik olarak bloke ediliyor şu an yapılandırmalar devam ettiği için limit 200 tl ama ilerleyen süreçte limit artışı yapabilirsiniz..bu kart ile tts olan tüm petrol ofisi istasyonlarında pompa fiyatı üzerinden %3 indirim kazanacaksınız..şimdilik %3..ilerleyen süreçte kullanıma bağlı olarak daha fazla indirim olacağı söyleniyor...

NOT:reklam gibi oldu ama kusura bakmayın akaryakıt fiyatları malum azda olsa indirimden istifade etmeniz için paylaştım bu durumu..hata ettiysek af ola :)

güzel bir uygulamaymış. peki bundan petrol ofisi bayilerinin ne gibi avantajı oluyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, Mehmet Özdemir :

güzel bir uygulamaymış. peki bundan petrol ofisi bayilerinin ne gibi avantajı oluyor?

Aslında olayı sadece bayi bazında değerlendirmemek gerekir. Son 2 yılda Petrol Ofisi çok kan kaybetti yanlış politikalar bayileri başka dağıtıcılarla anlaşmaya itti. buda pazarın %56 sına sahip petrol ofisini %40 lara çekti..bu olaylardan sonra 2016 yılı ikinci yarısında yönetim kadrosu tamamen değişti ve yeniden yapılanma süreci başladı bence buda bu sürecin bir parçası pazarda kaybedilen itibarın yeniden kazanılması adına böyle bir uygulama başlatıldı..

Bu olay daha önceleri istyasyonlar tarafından farklı yöntemlerle uygulanıyordu..anlaşmalı şirketlerde bulunan tts ler üstünden..örnek verecek olursak petrol ofisi tts kullanan şirket araçları tts olan tüm istasyonlardan yakıt alabilir..ancak burda rekabet yapan bayiler kendi istasyonlarından dolum yapan araçlara ya da araçlara demeyelimde araç sürücülerine %2 nakit falan vermeye başladı mesela 200 tl dolum yapana 5 tl verdiler..yada 1 paket parlıement sıgara verdiler..zaten tts de yüksek indirimler söz konusu %6 ile %10 arasında değişiyor bu oranda en büyük dilim bayiye yansıtılıyor bide bayiler buna karşılık kendileri bu tür satış yapalım dediler ama olmadı hala yapanlar var..kendileri bilir..

Bayi olarak avantajımız sadece pompa satışlarında artış olur tabi bu uygulama bilinçli uygulanır ve tanıtılırsa..%3 lük indirim dilimide %1,5 bayi, %1,5 dağıtıcı firma olarak pay edilecek..ayrıca bu uygulamanın bir diğer özelliği söz konusu indirimin sadece ticaret yapan tüketicilere değil bireysel tüketim yapanlarada yönelik olması...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akaryakıt zamlarından ötürü zaten gaz pedalına, altında yumurta varmış gibi basıyorduk. Bundan sonra binmeyi daha da azaltacağız sanırım. Toplu taşıma, bisiklet vs....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, İlhan :

Akaryakıt zamlarından ötürü zaten gaz pedalına, altında yumurta varmış gibi basıyorduk. Bundan sonra binmeyi daha da azaltacağız sanırım. Toplu taşıma, bisiklet vs....

ilhan abi maalesef öyle..inşallah olmaz ama 2017 haziran ayında öngörülen fiyatlar benzinin 6,00-7.00 tl arası motorın 5,50  tl nın ustunde olması... ben elektrikli bisiklet almayı düşünüyorum :D birde motorsikletim var ama onada binmek sorun olcak galiba :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Mehmet Özdemir :

istikrar böyle bir şey

C2_mmlKXAAQGZr9.jpg

abi hadi bu istikrarı bir kenara bırakalım  ödediğimiz ÖTV'yi bir bilsen :D ÖTV ödüyoruz bide ÖTV nin KDV sini ödüyoruz...Benzinde 2,329(ötv) + %18 kdv ile 2,7482 tl, motorinde ise 1,7945(ötv) + %18 kdv ile 2,1175 tl...lpg de ötv yok o boynu bükük kalmış bir köşede bekliyo :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi hadi bu istikrarı bir kenara bırakalım  ödediğimiz ÖTV'yi bir bilsen [emoji3]

Bilmek istemiyorum, bilmemek erdemdir [emoji13]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Holydao :

Bilmek istemiyorum, bilmemek erdemdir emoji13.png

Bazı zamanlarda Tüpraş üretimi hesaplayamıyor...İhtiyaç fazlası mal ortaya çıkıyor..Bunuda üretim fazlası diye ihraç ediyorlar ama fiyat 1.00 tl 1.50 tl arası..bunuda bilin istedim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...