Jump to content

Benzin, Motorin, LPG Zamları, İndirimler, Kampanyalar.

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 451
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

67

• Ali

21

• Mehmet Özdemir

29

sen, ben eylem yaparız, ama yapamayanlar var, benim şirket arabam olduğu zamanda tv'lerde eylem kararları çıkıyordu fakat yapamıyordum müşteriye mal teslim edebilmek için.

eylem yapmak lazım birkaçgün hiç benzin veya LPG almayalım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzine zam yapılmasına birşey demiyorum ama LPG ye yapılan zamlar beni deli ediyooorrr :D

Beni de bu deli ediyoooooooor :D Benzine istediği kadar yapsın LPG'me dokunma :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

isterse litresi 5tl olsun, yine bir seferde en fazla 20tl lik benzin alacagım icin koymaz bana :D çözdüm ben olayı rahatım, siz düşünün :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

isterse litresi 5tl olsun, yine bir seferde en fazla 20tl lik benzin alacagım icin koymaz bana :D çözdüm ben olayı rahatım, siz düşünün :D

20 TL'lik benzin mi? İrfan sen benzinciden çıkmıyon o zaman :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakında litresi 20 tl olduğunda görürüm seni :D Her benzin istasyonuna uğramak zorunda kalırsın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakında litresi 20 tl olduğunda görürüm seni :D Her benzin istasyonuna uğramak zorunda kalırsın :D

ne kalmış 20 TL olmasına :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Harbiden İrfan, ben 20 TL lik gaz almaya utanıyorum sen nasıl benzin alıyon ? :D

valla ilk mesacında yazıcaktım :D 20 TL. deyince LPG pompacısı ters ters bakıyo adama ne uğraştırıyon bizi der gibi :D

bi de 100 km. bile gidemiyorum ki 20 TL'ye veya benim gaz ayarı şaştı şu sıralar çok yakmaya başladı ya da bu gelen zamlardan 20 TL 70 km. anca...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 TL'lik benzin mi? İrfan sen benzinciden çıkmıyon o zaman :D

öğrenci adamız ne yapak :D psikolojileri bozmadan alışverişimizi yapıyoruz anlayış gösteriyorlar :D hemen hemen hep aynı benzinlikten aldıgım icin 3 senedir neredeyse her gün, can ciğeriz bütün elemanlarla 1lt benzin arttırsam yine utanmam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzine zam yaparkan tek gecede % 20- %30 u kararlaştıranlar, Memur İşçi ve Emekli maaşlarına zam yaptıklarında %2.5 bulabilmek için 4 ay tartışıyorlar.Başbakanlık makamına saygımız vardır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...