Jump to content

Mazda 6 ya Takılan LPG Markaları

afsin64
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

:) evet benim apom. Peki 155 lik motorda mı aynıdır? Çook canımı sıkıyor bu rampa işi. Yine de benzinle bi deneyecem yarın.. Eğer çok bayılmazsa lpg ayarı yaptırmak gerekiyor. İki gün önce bi toplaşmamız vardı eski arkadaşlarla. 3.20 2014 ve a4 2013 yanında çok daha şekil duruyordu benim araç :)))

Sent from my iPad using Tapatalk

arada tork konvertörü olduktan sonra 147, 155 farketmez  ;) ben alıştım ;D ayrıca bir tek bizim arabalarda değil, bir çoğunda durum aynı turbo olmadıktan sonra. volvo s60'da böyle değildi mesela ama o da 250 beygirdi :o :o bu kadar olmuyodu ama yeri geldi mi o da atıyodu uzun yolda 4'e ve 3'e...

onların her yeri araba olsa ne olur abi 8) senin araba uzaydan gelmiş gibi :2funny:

ayrıca insan gelince bi selam verir hıhhh :krrsz: ben geldim, yada geliyorum der :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arada tork konvertörü olduktan sonra 147, 155 farketmez  ;) ben alıştım ;D ayrıca bir tek bizim arabalarda değil, bir çoğunda durum aynı turbo olmadıktan sonra. volvo s60'da böyle değildi mesela ama o da 250 beygirdi :o :o bu kadar olmuyodu ama yeri geldi mi o da atıyodu uzun yolda 4'e ve 3'e...

onların her yeri araba olsa ne olur abi 8) senin araba uzaydan gelmiş gibi :2funny:

ayrıca insan gelince bi selam verir hıhhh :krrsz: ben geldim, yada geliyorum der :krrsz:

Hocam bahsettiğiniz araçta yani volvo s60 ta turbo var yanılmıyosam ve bunu bizimkilerin motoruyla kıyaslamak pek doğru olmaz..arkadaşın bahsettiği tarzdada bir sorun ben pek yaşamadm ama tabiki araçta tek ben vardım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam bahsettiğiniz araçta yani volvo s60 ta turbo var yanılmıyosam ve bunu bizimkilerin motoruyla kıyaslamak pek doğru olmaz..arkadaşın bahsettiği tarzdada bir sorun ben pek yaşamadm ama tabiki araçta tek ben vardım

kıyaslamadım ki zaten, örnek verdim. volvo niye gidiyor da mazda gitmiyor onu söyledim...

halil abiminde benimde geçmişimiz agresif arabalara dayandığı için arabada sorun olmasa bile mazda bu konuda bize göre biraz hantal kalıyo malesef...

ve biliyorum ki lpg ayarı bozuk bile olsa, düzeltilse dahi bu halil abime yetmeyecek 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kıyaslamadım ki zaten, örnek verdim. volvo niye gidiyor da mazda gitmiyor onu söyledim...

halil abiminde benimde geçmişimiz agresif arabalara dayandığı için arabada sorun olmasa bile mazda bu konuda bize göre biraz hantal kalıyo malesef...

ve biliyorum ki lpg ayarı bozuk bile olsa, düzeltilse dahi bu halil abime yetmeyecek 8)

Her güzelin bir kusuru vardır diyelim hocam o zaman ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her güzelin bir kusuru vardır diyelim hocam o zaman ;)

aynen öyle. ilk başlarda yadırgasamda artık alıştım 8:) yokuşa yaklaşırken vuruyorum kırbaçı, vuruyorum kırbaçı :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen öyle. ilk başlarda yadırgasamda artık alıştım 8:) yokuşa yaklaşırken vuruyorum kırbaçı, vuruyorum kırbaçı :sopa:

:D :D :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar bugün 2006 model mazda 6 aldım, otomatik vites...

Eskişehirden gelirken aracı bilmediğimden hiç hız yapmadım, 90'a sabitledim, 5,6-5,7 litre civarı yaktı... Araba resmen sevdirdi kendini..

Ancak yoğunlukla şehir içinde kullanacağımdan LPG taktırmam şart...

Konuların hepsini taradım, kit markasında fikir birliği yok, olmazsa olmazın iyi bir usta olduğu sonucuna ulaştım...

Araç 98 binde, LPG için aşırı harcama taraftarı değilim yani Teleflex falan taktırmam, ne en ucuzu ne de çok pahalısı olmasın diyorum...

Ankara'da yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınız hayırlı olsun öncelikle. Ben yedek parça niyetine kullanmak niyetiylele kaporta hasarlı bir Mazda 626 alma aşamasındayım.

Aracın sahibi 5 yıl önce Lgp taktirmadan önce marka arastırması yapmış, 626'ya en uyumlu TARTARINI olduğu kanaatine varmış ve taktımış.

5 yıl sorunsuz kullandıgını söyledi.

Mazda 6'da 626 gibi 2000cc motor, isterseniz bir arastırmasini yapın

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@hakanemre23

hocam hiç aklımda olan bir marka değildi, biraz daha araştırmam lazım sanırım...

@dülgeroğlu

hocam prins'in fiyatı çok yüksek geliyor, o farkı hakedip etmediğine emin olamıyor insan ?!?

sonunda BRC taktıracağım sanırım, en bilindik markayı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@hakanemre23

hocam hiç aklımda olan bir marka değildi, biraz daha araştırmam lazım sanırım...

@dülgeroğlu

hocam prins'in fiyatı çok yüksek geliyor, o farkı hakedip etmediğine emin olamıyor insan ?!?

sonunda BRC taktıracağım sanırım, en bilindik markayı...

Ben alacağım hasarlı Mazda 626 LPG kitini satmayı düşünüyorum, işine yarayan birine uygun fiyata vercem, talip olan olmazsa ilerde kendi aracımda olan ATİKER'i söküp TARTARİNİ'yi takmayı düşünüyorum. Ben biraz araştırdım 10 üzüerinden 7 not almış. En kaliteli marka 10 üzerinden 9 almış. En düşük puanı 10 üzerinden 4'le ATİKER almış.

Benim araca ATİKER 2009'da takılmış bende 6 aydır  çok memnunum ama sıkıntı çıkarırsa hasarlı araçdakini alan olmazsa TARTARİNİ'yi söküp sağlam aracıma takmayı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben alacağım hasarlı Mazda 626 LPG kitini satmayı düşünüyorum, işine yarayan birine uygun fiyata vercem, talip olan olmazsa ilerde kendi aracımda olan ATİKER'i söküp TARTARİNİ'yi takmayı düşünüyorum. Ben biraz araştırdım 10 üzüerinden 7 not almış. En kaliteli marka 10 üzerinden 9 almış. En düşük puanı 10 üzerinden 4'le ATİKER almış.

Benim araca ATİKER 2009'da takılmış bende 6 aydır  çok memnunum ama sıkıntı çıkarırsa hasarlı araçdakini alan olmazsa TARTARİNİ'yi söküp sağlam aracıma takmayı düşünüyorum

teklifin için teşekkür ederim ama LPG kitini çıkma alamam...

servisi muhtemelen çıkma kitin montajını yapmayacaktır, sıradan bir yerde taktırmayı istemem...

bu araçlardan pek anlamıyorum, sorun yaşarsam muhattap bulmam lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teklifin için teşekkür ederim ama LPG kitini çıkma alamam...

servisi muhtemelen çıkma kitin montajını yapmayacaktır, sıradan bir yerde taktırmayı istemem...

bu araçlardan pek anlamıyorum, sorun yaşarsam muhattap bulmam lazım...

Sizin araca çıkma olmaz zaten çünkü fatura olmayacagı için işletemezsiniz, hem o araca çıkma lpg takilirsa araca yazk olur :) ben markayı anlatmak istedim :)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin araca çıkma olmaz zaten çünkü fatura olmayacagı için işletemezsiniz, hem o araca çıkma lpg takilirsa araca yazk olur :) ben markayı anlatmak istedim :)

Mobilden gönderildi

doğru söyledin hocam, ben bu yönden düşünmemiştim...

zaten mesajını bile yanlış anlamışım :)

bir kaç gündür araba ile ilgili araştırma yapmaktan kafan kazana döndü....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğru söyledin hocam, ben bu yönden düşünmemiştim...

zaten mesajını bile yanlış anlamışım :)

bir kaç gündür araba ile ilgili araştırma yapmaktan kafan kazana döndü....

BRC için herkes iyi diyor, sizinde aklınızda o var sanırım. Forumda araştırma yapmışsınız, bende sizin gibi markadan çok ustanın önemli olduğunu okudum.

Birara 3.0 lt motorlu bir araç almayı düşündüm, lpg sı yoktu. Marka araştırması yapmak için foruma yazdım usta iyi olduktan sonra Atiker bile olur dediler :)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BRC için herkes iyi diyor, sizinde aklınızda o var sanırım. Forumda araştırma yapmışsınız, bende sizin gibi markadan çok ustanın önemli olduğunu okudum.

Birara 3.0 lt motorlu bir araç almayı düşündüm, lpg sı yoktu. Marka araştırması yapmak için foruma yazdım usta iyi olduktan sonra Atiker bile olur dediler :)

Mobilden gönderildi

ben de aynı noktaya geldim gibi...

güvenilir bir usta bulursam atiker de taktırırım, hem param da cebimde kalır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracımı aldığımda üzerinde prins lpg kiti olmasaydı taktıracağım tek marka brc plug&drive idi. çünkü yazılımı mükemmel. sattığım volvo s60'ımda, diğer arabam olan 5 silindir 2.0 motor marea hlx'te ve bir çok arkadaşımda bu kit var. hiç bir şekilde sıkıntı yaşatmadı. ustalık konusunda yardımcı olurum. son 3 aracıma bu kiti mocan otogazda taktırdım. bir çok arkadaşıma da vesile oldum. işçilikleri mükemmel, nazımızın geçeceği insanlar. düşünürseniz yönlendiririm sizi kendileriyle konuşup. hatta alperg abüşüm bile kütahyadan gelecek bu adamlara kiti taktırmaya. tabi alperg beyimizin keyfi olursa  8)

mazda6 kit konusunda seçici. prins, teleflex, omvl, brc uygulanacak en sorunsuz markalar. gerisine bulaşmayın. araba bir kere tırrrt etti mi canınız sıkılmasın...

araçlarımda prins, omvl, brc kullandım sürekli. prins, brc'nin yanında o parayı haketmiyor bence. üstelik filtre ve yedek parça pahalı. gaz filtresi 140 tl prinsin. brc'de para bile almıyolar yeri geliyor. ha prinsin filtresi max 50.000 km'de değişiyor ama yine de brc kadar masrafsız olmuyor lpg filtresi konusunda. bunun yanında enjektör, regülatör, ecu fiyatları da yabana atılacak kadar ucuz değil prins te...

size tek tavsiyem gözünüz kapalı brc plug&drive taktırın ve mocan otogazı tercih edin. türkiye'de en çok kit takan 2. brc bayisi. üstelik parayı alana kadar değil, parayı aldıktan sonra da insan kendileri...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...