Jump to content

Aygaz Euro LPG+ ( Plus )

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 83
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• M.E.G

4

• SeRcAn35

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

valla teknik açıdan bilemem ama okuduğum yazıyı aktardım size ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem 10,000 km dir aygaz kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Lpg brc takılı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

valla teknik açıdan bilemem ama okuduğum yazıyı aktardım size ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem 10,000 km dir aygaz kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Lpg brc takılı.

O yazıyı yanlış hatırlıyor olabilir misin?

Birazcık konuya hakim birisi o yazıya vücudunun ard bölgesi ile güler.

Ayrıca; senin 10 bin değil 100 bin km kullanıp da sorun yaşamamış olmanla, ben-Metin-Burak v.s. kişilerin ilk kilometrede sorun yaşamış olması gerçeğini değiştirmiyor. Firma kendi ağzıyla "evet bazı katkılar sorun yarattığı için içerikten çıkartıldı ama bazıları bırakıldı" diye sana söylememiş miydi? Demekki o bırakılanlarla ilgili halen sıkıntı var. Ya da Doğrudan istasyonla alakalı bir durumdur ama Aygaz yeterli kontrollerini yapmadan "işkembeden sallayıp" istasyonda sıkıntı yok demiş olabilir.

Normal şartlarda prosedür şu şekilde işler: İstasyonda hangi pompadan gaz alındıysa o pompadan numune alınır. Aracın deposundan da numune alınır ve lab. ortamında her iki numune analiz edilir. Ancak, bu uygulamayı "gaz" için nasıl işletebilirler bilmiyorum. Daha önce "benzin" ile ilgili bir sıkıntım olduğunda Shell ile irtibata geçtim. Bu işlem sırası yürütüldü ve benden özür dilenip arabanın deposu, karbüratörü sökülüp temizlendi, bujileri değişti v.s. Çünkü benzin tankına mazot karışmış. İşin garip tarafı ise sadece 4 kişi durumu fark edip şikayetçi olmuşuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...