Jump to content

Aygaz Euro LPG+ ( Plus )

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

180 km nasıl gittim bi bilseniz ben sövdükçe gaza bastım araba hayatında bu kadar bağırmamıştır. Shell'e gelidğimde sordum aygazmı satıyosunuz diye yok dediler.Böyle bişey geldi başıma dediğimde yorum direk OPET'tenmi gaz aldınız oldu...

Belki aracınızda sorun var ? shellden gaz aldığınızda aracınız düzeldimi ? ben 10,000 km dir kullanıyorum hiç bir stop etme problemiyle karşılaşmadım ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 83
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• M.E.G

4

• SeRcAn35

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

Belki aracınızda sorun var ? shellden gaz aldığınızda aracınız düzeldimi ? ben 10,000 km dir kullanıyorum hiç bir stop etme problemiyle karşılaşmadım ?

Aynı araba Ankara'dan geri döndü ve sadece 70 Liralık gaz yaktı.

Sonuç; Aygaz = Tukaka ve hatta o istasyondaki (Yahya Kaptan girişindeki) Aygaz = Böööğğğyyyk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önceki arabamla beraber +- 60000 km dir aygazdan başka lpg kullanmadım, böyle birşeyde başıma gelmedi hiç, fitrede bile bir kere leke bile olmadı. Acaba istasyondan olabilirmi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Olabilir.

Denetlemek kimin sorumluluğunda?

"Ben gazı verdim parasını aldım, gerisi beni bağlamaz." diyen istasyonu ben denetleyecek değilim herhalde. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O nasıl bir ifadedir anlaşılır gibi değil. O zaman herkes bana böyle geldi der işin içinden çıkar.

Keşke Ankara yolunda olmasa da şehir içinde iken olsa adamları zıplatırdınız..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Sen ne diyosun Burak geri dönüyodum nerdeyse  :sopa: Shell'den aldığım gazla tam 300 km yol geldim ve ne performans ne ses hiç değişiklik olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bundan bir kaç yıl önce sanki aygaz daha iyiydi şimdi dolduruyosun uçup gidiyor gibi araçın yaptığı km düşüyor. ben milangaz kullanıyorum memnunum aygazdan 10 krş ucuz hemde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün bir çok Opet bayisi ile görüştüm, bazı katkı maddelerinin şikayetler üzerine kaldırıldığını ancak zararlı olmayanların aksine aracın motorunun korunmasına yardımcı olan maddelerin durduğunu söyledi ve hiç bir sorun olmadan kullanacağımı söyledi, brc nin aygazı tavsiye etmemesininde tamamıyla po la anlaşması olduğuna bağlıyor, kesinlikle hiç bir söylentiye inanmamanıx kullandığın yakıtı kullanmama devam etmemi söyledi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

kesinlikle hiç bir söylentiye inanmamanıx kullandığın yakıtı kullanmama devam etmemi söyledi.

Söylenti mi? :D :D :D

İyi bari efsane, uydurma falan dememiş :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adamlar bizim için uğraşıyorlar siz kötülüyorsunuz ya :P Daha ne istiyorsunuz aracımızı temizleyen yakıt yapıyorlar valla ben memnunum opet'e devam sorun yaşarsam değiştiririm napalım bi tek yollarımın üstünde opet var mecbur alıyorum  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Aygaz dün telefon açtı ve ürün ve bayii ile alakalı bi sorun olmadığını aracınıza baktırın dedi bende sizin gaz bitip yeni gaz aldığımda hiç sorun kalmadı problem ortadan kalktı sizden başka bir cevap beklemek ahmaklık olurdu zaten dediğimde kitlendi kaldı. Önünden yanından vs her yerinden uzağım artık opet ve aygazın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aygaz dün telefon açtı ve ürün ve bayii ile alakalı bi sorun olmadığını aracınıza baktırın dedi bende sizin gaz bitip yeni gaz aldığımda hiç sorun kalmadı problem ortadan kalktı sizden başka bir cevap beklemek ahmaklık olurdu zaten dediğimde kitlendi kaldı. Önünden yanından vs her yerinden uzağım artık opet ve aygazın

Aracınızda hangi marka lpg bulunmaktadır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım bir yerde yazı okumuştum o yazıda, bazı lpg markalarının aygaz euroya uygun olmadığını yazıyordu bazıların ise gayet verimli çalıştığını yazıyordu, enjektör farkları yüzünden falan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...