Jump to content

Bu spoyler nasıl olur, fiyatıda uygun?

murdock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

goruntu olarak fena deil gibi. Ama emin olmak icin sen adamlari ara, hangi malzemeden yaptiniz, monte sekli nasildir, sirf spoilerden kankat yoluyabilirmisinz die bir didikle. O kadar para verecen ne alancani bil  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayıptır söylemesi bu akşam balık ile 2 kadeh rakı içtim.Kafayı yiyeceğim acaba sarhoş mu oldum diye.İnan ben bu resimde spoyler göremedim. :krrsz: Yoksa en azından bir iki yorum yapardım kusura bakma.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayıptır söylemesi bu akşam balık ile 2 kadeh rakı içtim.Kafayı yiyeceğim acaba sarhoş mu oldum diye.İnan ben bu resimde spoyler göremedim. :krrsz: Yoksa en azından bir iki yorum yapardım kusura bakma.

sorun değil biran abi senin arabayı gördükten sonra benim baktığıma tabiki spoyler yok dersin :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

afiyet olsun abi, sen o çakır keyif kafayla göremediysen biz hiç göremeyiz demekki spoileri, o yüzden linki açmadım bile :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...