Jump to content

Mazda 323 (90-94) Motor Hacmi Kaç Cc

muratsagdic
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar geçen hafta 92 model 323 otm. vites sedan aldım.bu araçların hepsini 1600 cc bildiğim için ruhsatına bakmak aklıma bile gelmedi. Bugun ruhsat elime gecince baktım ki 1498cc yazıyor. baktım  eski ruhsatta da oyleymiş. ustaya sordum bu arabalarda ya 1.6 yada 1.8 var 1.5 yok dedi. Bu araç kaç cc ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

hocam sorun da orada zaten ben de 1600 cc biliyorum ama ruhsatta 1498cc yazıyor ben de anlamadım

Çok yanlışlıklar oluyor ruhsatlarda. Bizim koca Dizel araç benzinli geçiyordu bi ton problem yaşamıştık muayenede :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1,6, 87hp, 127nm tork, karbratörlü 16v sohc motor  ;)

Tork 133 biliyordum ama yanlışımda olabilir. 900 küsür kg araç 12o bile olsa süper ben çok memnunum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kilo olayında bir gariplik var :) 1990 modeller 990, sonrakiler 915kg olarak geçiyor. Hatırlarsanız eskiden 950 kilo sınırı vardı ve ona gçre vergilendirme vardı, mermerlerin bir oynaması olabilir :tey:

Bakıcam birazdan, tam değerleri veririm :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

Arkadaşlar bir araç aldım silindir hacmi 1324 yazıyor ama motor kısmına 1.5 yazıyor anlam veremedim şimdi benim aracım nedir ? 323 hb

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bir araç aldım silindir hacmi 1324 yazıyor ama motor kısmına 1.5 yazıyor anlam veremedim şimdi benim aracım nedir ? 323 hb

O aldığınız araç profil bilgilerinizde yazılı olan. 1992 model, Mazda 323'mü ?

Eğer öyleyse şu bağlantıyı bir inceleyebilirsiniz.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showSubModel&modeli_id=1171

İlhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...

Arkadaşlar benim arabada 1990 model 323 hb enjeksiyonlu  ruhsatta 1300 yazıyor varsın yazsın hatta daha iyi 😋 vergiden kar işte fenamı 🤭 bırak 1300 ü çok şükür mubarek sanki turbo var maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah roket gibi 👍

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...