Jump to content

Formula1 tipi stop lambası ???

mozhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

çok güzel görünüyor RX8 çakarları... videoyu izledim. ama RX8'in sis lambası modeli nedir bilmiyorum bi de marka önemli sanırım bu olayda uzun ömürlü olması için. önereceğiniz marka var mı?

21.06.2009 at 01:27, Halil İbrahim :

var bu video da

http://www.facebook.com/video/video.php?v=62461383788&oid=61300581148   

arka sise çakar bağlanınca oluyor istediğin gibi  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yurtdisinda bazi sitelede Arka sis farlari LED takip ole cakar yapiyorlar hos duruyor. eyer masraf cok olmasa LED liye bilirsin de, dokunmsken de 3 fren lambasini ledle istersen  :) :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de bir ürün buldum ama olur mu olmaz mı bilmiyorum. sis lambasının diplisi, dipsizi gibi çeşidi var mı bilgim yok. aceba bu ürün olur mu ki fikirlerinizi alabilirim. yorum da yapanlar olumlu şeyler söylemişler... http://www.hepsiburada.com/profesyonel-far-ici-flash-ampul-seti-371540/productDetails.aspx?categoryid=255951&productid=otm371540#tablnk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bu videodaki rx8 nasıl yapmış aceba strobe uygulamasını? birebir set mi bulmuş yoksa deldirme işlemi yapmış mı sis lambası yuvasında? bilgi verirseniz sevinirim...

21.06.2009 at 01:27, Halil İbrahim :

var bu video da

http://www.facebook.com/video/video.php?v=62461383788&oid=61300581148 

arka sise çakar bağlanınca oluyor istediğin gibi  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.06.2009 at 12:41, mozhan79 :

bu videodaki rx8 nasıl yapmış aceba strobe uygulamasını? birebir set mi bulmuş yoksa deldirme işlemi yapmış mı sis lambası yuvasında? bilgi verirseniz sevinirim...

Bence delme vs gibi bişeye gerek kalmayabilir, strobe bendede vardı arkası ztn lastik onu işine yarayacak şekilde biçimlendirebiliyorsun, oraya yerleştirip bi silikonlaman yeterli olabilir diye düşünüyorum ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

KOnu eskı bır konu ama bende dusunuyorum cakar led baglatmayı fakat bunu neye baglıyorlar yanı sıslerı acmakmı gerekıyor acmadan nasıl olabılır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16.11.2011 at 09:13, challengerx :

KOnu eskı bır konu ama bende dusunuyorum cakar led baglatmayı fakat bunu neye baglıyorlar yanı sıslerı acmakmı gerekıyor acmadan nasıl olabılır?

ben bir tane ürün aldım. bağlayamadım ama sağlam bir şey aldım. kabloları var arka sis lambasına ister deldir ikinci bir lamba olarak bağlat ister orjinali sök öyle bağlat. yani ikinci bir lamba olursa sisi açmana gerek kalmıyor zaten kendi açma kapama düğmesi var. bana bu şekilde anlattı elektrikçi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski r3 sahiplerinden biri 2 tane delik açtırıp slikonla güzelce kapattırmıştı sorunda yaşamadı, 2 adet taktığı için baya da kendini belli ediyordu.. Benim önerim delik açtırmak olur ama siz bilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana gelen setin lamba çevresi plastik kanallı ve delik açma aparatı da var. yani bayağı kuvvetli bir şey olur delinirse. ben delme taraftarıyım aslında ama kararsızım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben deldirmeden orjinal yerine oturtmuştum, kutusunu bagaja koyduk, devreyi de orjinal sis düğmesine bağladık, sisi açınca çakar yanıyor,şık da duruyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  23.11.2011 at 20:57, morpho :

ben deldirmeden orjinal yerine oturtmuştum, kutusunu bagaja koyduk, devreyi de orjinal sis düğmesine bağladık, sisi açınca çakar yanıyor,şık da duruyor :)

bende deldirmeden orjinal yerine takıcam, denedim birebir oluyor. ama kabloyu nasıl içeri aldın onu merak ettim. ben baktım kabloyu içeriye sokamadık yoksa benimki kendi kabloları filan tık tık takılıp 5 dakikada bitecek, gelgelelim kabloyu bagaja sokamadık???????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Hocam kusura bakma epeydir foruma girmiyorum, biraz geç cevap oalcak ama yine de yazayım :) .

bagajın içinde bijon anahtarının vs takılı olduğu plastik parçayı kaldırdığın zaman , 2 adet boş delik mevcut, buradan tamponun arkasına haliyle sis lambasına ulaşabiliyorsun. becerebilirsem resim de ekleyeceğim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17.01.2012 at 15:43, morpho :

Hocam kusura bakma epeydir foruma girmiyorum, biraz geç cevap oalcak ama yine de yazayım :) .

bagajın içinde bijon anahtarının vs takılı olduğu plastik parçayı kaldırdığın zaman , 2 adet boş delik mevcut, buradan tamponun arkasına haliyle sis lambasına ulaşabiliyorsun. becerebilirsem resim de ekleyeceğim

aynen dediğin yerden bir elektrikçiye taktırdım. on numara oldu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

F1 gibi çapataklı (çakar ben çapatak diorm) olması için ampuller mevcut. Delme işlemi yapmadan takıp kullanıorsunuz 3 kere çakıp 1 sn bekleyip gene çakıyor =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...