Jump to content

Araç İçi Aydınlatma

delta31tr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaslar bir sorum var size danismak istedim... Simdiiiii arac ici aydinlatmayi yani tavan lambasi ve kapidali isiklari kirmiziya cevirmek isityoryum. Aklimda 2 yontem vardi. 1. Kapaklari kirmiziya boya 2. Isik tesisatini LEDe cevir. Aracin orjinalini bozmak istemedim icin ilk secenek kirmiziya boyamak olacak. Sorum sunlar

1. Ne tur bir sprey boya ile kapaklari boyamalim (bu boyanin ilerde cikmasini isityorum, satarken normal dursun)

2. Isik kalitesi ne kadar etkilenis, yani aydinlik orani azalirmi

Sizce bunu yapmam bir ise yararmi, yoksa tesisati LED e mi cevirim???

yorumlarinia ve onerilerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

too fast too furiose takilacak iste, kirmizi isiklar, guzel gozukuyor. Elin japonu yaptinada "cool" biz yaptmizida "amele", yapacam bende iste  :) :) :).

@Burak.... ya renkli ampul bulamadim ben ya :(. Tavan isini icin 3 tane let takili hazir halde buldum o kadar. Acaba o tur isiklari nerde bulabilirim soyleyebilirmisin, veya site?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben şu linktekileri aldım, yaklaşık 1 senedir de kullanıyorum ve tavsiye ederim;

http://www.dabears2k.com/product_info.php?products_id=142

LED rengi seçimi var, orda kırmızı olanı da var.. ben beyaz olanları aldım ama renk olarak xenon kıvamında yanıyor, çok hoş oldu.. mavi ve kırmızı olanlarıda var ve komple set olarak geliyor,, iç aydınlatmadan, torpido aydınlatmasına, bagaj aydınlatmasına kadar.. 1 set alıp dene istersen, ki muhtemelen uyacaktır rx8e her ne kadar mazda3 yazsada ürün açıklamasında.. 323e oldu cünkü.. ha eksiği ya da fazlası olur bazı ampullerin onuda ilk seti getirtip denedikten sonra ikinci bir setle telafi edersin, eğer eksiği olursa tabi..

buranın dışında LED 3. stop aldığım yere baktım ordada var kırmızı LED, oraya da bi bak istiyorsan;

http://www.thexenonstore.com/ledbulbs.php

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

linkler icin saol Murdoc, ya yurtdisindaki sitelerde aslinda bunlardan cok varda benim mrk ettim TR de varmi hic. Benim aradim modeler 194 die geciyor, ama burda bulamadim. Son secenek olarak yurtdisinda getirtmeyi dusunuyorum, postada felan kaybolur simdi guvenmiyorum ben, DHL de pahali:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ozgur ben cozdum isi ya, bana sadece ampuler gerek 194, kapilar ve haritalar. Tavan olan tup sekilinde normal tavan lambasi.bana bir link yolmastin sen 194ler buldum die onu bir daha yolsana.memlekete 194 yok ya :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...