Jump to content

Patlak Lastikte Köpük Kullanmak?

ErdemG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar, benim 323'e lpg taktırma planım varda, lpg tüpünü stepneye taktırmak istiyorum, fakat lastik patlarsa ne yaparım diye düşünmüyorda değilim... Lastik köpükleri olduğunu öğrendim, bu ürünler lastiğe zarar verir mi, kaç km gidebilirim köpüğü sıktıktan sonra, bu ve bunun gibi sorulara eğer siz tecrübeli mazdaseverler yanıt bulursa çok ama çok sevinirim...

Sanırım forumda stepneye lpg taktırmış ağabeylerimde var, onlar özellikle yardımcı olabilirse süper olur, şimdiden teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.temizlikmalzemem.com/index.php?do=catalog/product&pid=429

şöyle bir ürün var, sanırım bu veya benzeri bir ürünü alıp, lpg'yi stepneye taktırıcam

LPG yi stepne taktırmak mantıklı ama köpük bana hala biraz itici geliyor. Uygulama sonucunda lastiğe bir zarar veriyor mu mesela o belirsiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bir kez köpük kullandım. tamamen sönmüş lastiği yürüyecek duruma getirdi. Benim lastik sibobun dibinden kaçırmış. Patlak lastikleri uzun süre götürüyor diye biliyorum. Lastiğe bir zarar vereceğini zannetmiyorum. Çakmaklıktan çalışan pompalar var, amacınız sadece bir sürelğine de olsa şişirmekse alın bir pompa her zaman kullanın. Bu pompalar da çok ucuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bir kez köpük kullandım. tamamen sönmüş lastiği yürüyecek duruma getirdi. Benim lastik sibobun dibinden kaçırmış. Patlak lastikleri uzun süre götürüyor diye biliyorum. Lastiğe bir zarar vereceğini zannetmiyorum. Çakmaklıktan çalışan pompalar var, amacınız sadece bir sürelğine de olsa şişirmekse alın bir pompa her zaman kullanın. Bu pompalar da çok ucuz.

Peki köpüğü kullandıktan sonra lastiğin içindeki maddeyi temizlemek gerekmiyor mu ? Bir de köpük balansı bozmuyor mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg'yi stepneye taktırmış bulunmaktayım :) En kısa zamanda bir köpük edinicem, inşallah kullanmak zorunda kalmam ama kullanırsam yazarım sonuçlarını ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun.Köpük baya bir yardımcı oluyor en azından 20 km.götürür.Fakat fazla hız yapmamak gerekiyor.50-60 km hızı geçmemek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

ben kucuk tup kullanıyorum stepne degıl ama bence her zaman yedek lastık yanında olucak yolculuga cıkarken napacaksın guvensiz... bagajımın %40lık bolumunu kaplıyor en fazla yolculukta da evı goturmuyorum gereklı olucak herseyi alıyor masallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bagajın orjinalinin bozulmasından hiç hoşlanmıyorum, stepnedeyken lpg tankı en azından gözümden uzak oluyor ve bagajı açtığımda temiz bir görüntüyle karşılaşıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

ince lastikler var onlara da bakabilirsiniz ;)

ince lastiklere bakın derim bende kullanışlı ve küçük boyutta olması diger yedek lastik ebatına göre daha büyük kolaylık saglıyor yolculuk halinde de uzun süre dayanır. Ve çokda yer kaplamıcagı için gözünüze fazla batmaz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...