Jump to content

mazda lantis nedir?

discov
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba ben toyota corolla kullanıcısıyım. 2005 model corolla sol sedan aracım var. Özel sebeblerden aracımı satıcam yakında. 12 - 13 bin ytl ye alabileceğim mazda lantis varmı. Birde bu lantislerin hangisinde sunroof var hangisi klimalı? 1998 ile 1997 modeli nasıl ayırt edicez. Hangi lantis daha iyidir? Bide 1998 lerde direksiyonda iki tuş var ne işe yarıyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

parçaları da o kadar pahalı değil ya abartmayın.  ben kaza yapmıştım geçenlerde ön takımlar komple değişti, ön iki amörtisör değişti, fren balataları değişti, motor kapağının keçesi değişti, hatta sol ön tekerde frenin bastığı disk bile değişti. işçilik dahil 1100 TL ödedim.

spor egsozlar çok ses yaptığı için değiştirmeyi düşünüyorum maliyeti işçilik dahil 200 TL

baskı balataları 150-200 TL arasında + 75-100 TL arası işçilik alıyorlar.

hız konusuna gelince benim aracın baskı balataları iyice gitti yakında değiştirmem gerekiyor ona rağmen geçen gece sahurda 2 köprü çıkışında 195 km yi gördüm. (gerçi o sırada yanımdan uzayıp giden porsche çok canımı sıkmıştı ama :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

valla bende benim practıcayı lantısle değiştirmeyi düşünüyorum kimi üstüne 2000tl kimi 3000tl istedi bazılarıda sakın bole bi hata yapma diyo yakıtı vergisi falan diyolar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lantis bence de cok güzel araba her türlü modifiye ye gıdıyor yakısıyor abartılı abartısız.bu iki foto daki gibi biri bizim meşur nergis  :) bilmiyorum şimdi noldu tatlı bır modifiye var arabada.ikinci foto dakı de adam ölümüne modifiye yapmış ama buda yakışmıs  ;)

post-213-141695278577_thumb.jpg

post-213-14169527858_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...