Jump to content

Elektrikli vanalı egzoz

Juen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Uygar

3

• Juen

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ben Borla taktım, çok memnunum.

Devir yükseldikçe ses azalıyor.

Sesi gazın akışını kısıtlayarak değil, akustik yöntem ile azaltıyor çünkü.

(ses dalgalarının alt ve üst noktalarının "çarpıştığı" "nodal line"lar yaratarak...)

Sadece son susturucu mu yoksa komple mi ? Mazda3 için tr de yok bildiğim kadarı ile yurtdışında var :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genellikle ben de performans tipi egsozlu arabalara sahip oldum ama şimdiki arabamda sadece açık hava filtresi bile yetiyor. Bunda bir ara My Racing marka egsoz kullandım. İzmit'ten Gebze'ye gidip gelene kadar 2 kere mola vermek zorunda kalmıştım. Orta susturucusunun sökülmüş olması da o kadar çok gürültü yapmasında büyük rol oynamıştı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya bir de aracın performansı belli,spor bir araç olsa tak egzoz u bağırta bağırta dolaş diyecemde  tofaşlardan bir farkın kalmaz diye düşünüyorum  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bir de aracın performansı belli,spor bir araç olsa tak egzoz u bağırta bağırta dolaş diyecemde  tofaşlardan bir farkın kalmaz diye düşünüyorum  :D :D

Neden iyi anlaştığımız ortada :D Birebir aynı düşünüyorum. Ha araban 141 hp olsa neyse değil mi ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aydın, sadece gülücük içeren mesajlar silinir , bilgin olsun.

Bülent ile sözlerimize takılma, sonuçta kişisel düşüncelerimiz ve biraz da latife. ;)

Yok abi takılmıyorum, sadece tofaş gibi diyince şaşırdım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden iyi anlaştığımız ortada :D Birebir aynı düşünüyorum. Ha araban 141 hp olsa neyse değil mi ? :D

Üstüne bi 40 beygir daha olmazsa hantaldır benim gözümde :D (Şimdilik 181bg ben hariç)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...