Jump to content

Mazda 3 Dynamic ve Comfort Donanımları 2004-2008

slash
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2006 mazda 3 kullanıyorum patinaj kayma savrulma gibi durumlarda ışık yanıp sönüyor ayrıca abs sesine benzer bi ses geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 mazda 3 kullanıyorum patinaj kayma savrulma gibi durumlarda ışık yanıp sönüyor ayrıca abs sesine benzer bi ses geliyor.

Siz belirtmemişsiniz ama. DSC ışığı yanıp sönüyor demek istediniz dimi :). Bu gibi durumlarda yanması çok normal. Amacı ve işlevi bu gibi durumlarda devreye girmektir zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz belirtmemişsiniz ama. DSC ışığı yanıp sönüyor demek istediniz dimi :). Bu gibi durumlarda yanması çok normal. Amacı ve işlevi bu gibi durumlarda devreye girmektir zaten.

Normal bir durum.

biliyorum normal bi durum olduğunu normal olanın bu şekilde oldugunu belirtmek için yazdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar daha 1 aydır mazda kullanıcısıyım.bir sorum olacak.Evin önündeki bozuk ve hafif taşlı yokuştan inerken kayan araba resmi yanıyor ve yokuş bitene kadar yanık kalıyor ve yokuş bitince sönüyor.Arac patinaja düştüğünde yanıp yanıp sönüyor.Bu normal dediğinize göre ama yokuştaki durum yani yanık kalması normalmi.Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Abilerim merhaba öncelikle daha dün 2006 otomatik mazda 3 dynamic aldık.Ve arabaya o kadar yabancıyım ki anlatamam.Acaba elinizde türkçe kullanma klavuzu veya anlatabilecek birisi varsa çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abilerim merhaba öncelikle daha dün 2006 otomatik mazda 3 dynamic aldık.Ve arabaya o kadar yabancıyım ki anlatamam.Acaba elinizde türkçe kullanma klavuzu veya anlatabilecek birisi varsa çok sevinirim.

Aracı aldığınız kişi kılavuzu ne yapmış peki, sordunuz mu? Eğer kaybetmişse, ben öyle birinden araç almazdım kendi adıma..

Forumda arama yaptırırsanız detaylı bilgiye ulaşırsınız ama farklı yerlerdedir, okumanız lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkçe değil ama işini görür sanırım kardeşim.

Not: Kuzey Amerika spec leri için bu.. Her donanım EU spec lerinde birebir aynı olmayabilir.

http://www.mazda.ca/MciWeb/pdf/manuals/2006/2006Mazda3_OwnersManual_EN.pdf

Efe abi yine yardımıma yetiştin sağolasın bir bakayım  :)

Aracı aldığınız kişi kılavuzu ne yapmış peki, sordunuz mu? Eğer kaybetmişse, ben öyle birinden araç almazdım kendi adıma..

Forumda arama yaptırırsanız detaylı bilgiye ulaşırsınız ama farklı yerlerdedir, okumanız lazım.

Selman abi herşeyden önce ilgilendiğin için teşekkür ederim.Aracın 3.sahibi biz olduk,malum İstanbul'da olduğumuz için temiz araç bulmak zor.Kitapçığı olan araçlar vuruktu hep.Bizde bu canavarı görünce temiz bakımlı kitapçığına dikkat etmedik açıkçası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim sen aracı nerden aldın, Maltepe de bir galeriden mi?

Sahibi eski polis olduğunu söyleyen bir kişi miydi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Selam arkadaşlar

Araç Mazda 3

Sport Dynamic ile Comfort arasındaki fark? sadece dış görünüşten ibaret mi, Sanki sport denildiği zaman birazda performans farkı da varmış gibi geliyor bana. daha önceki yorumlardan yola çıkarak, bu başlıkla konuyu güncellemek istedim. tekrardan gözden geçirilmesi gereken bir konu bence.  Bu arada " Sport modellerin kasko bedeli daha yüksek " Neden acaba ? Dış görünüşünden dolayımı yoksa hızından dolayımı ?

saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2007 model mazda 3 sedan ile hb arasındaki farklar nedir?

mesela koltuk arası mesafeler, aracın yerden yüksekliği, lastik jant özellikleri, bagaj hacmi vs..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HB arka koltuklar daha ferah ve rahattır, buna karşılık bagaj küçüktür sedana göre, geri kalan her şey aynı, zevkinize kalmış..

Teşekkür ederim. Sedanla hiçbir farkı yokmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sunroof Dynamiclerin hepsinde var Veli, HB-Sedan farketmez..

Evet abi, ben Comfort ile Dynamic farkı olarak yazmıştım, sanırım alıntıyı yanlış yerden yaptım...

;)

HB'ye hiç sıcak bakamıyorum nedense??

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet abi, ben Comfort ile Dynamic farkı olarak yazmıştım, sanırım alıntıyı yanlış yerden yaptım...

;)

HB'ye hiç sıcak bakamıyorum nedense??

:)

İkinci elde HB fiyat olarak biraz daha uygun olduğunu gördüm. Sedan ile farkını o yüzden sordum.

Bagaj farkını biliyodum. Birde yere daha yakın sanki HB'ler. Gerçekten yakınmı yoksa jant farkından dolayımı öyle gözüküyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende sedan kasayı mazda3 lere daha çok yakıştırıyorum .  Sunroof ve direksiyondan kumanda gerçenten işlevsel ve görsel olarak daha cezbedici.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...