Jump to content

Metal pedal + Metal kapı eşiği (pedalları taktım)+(eşikleri de taktım)

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu durumda en mantıklısı sakızla yapıstırmak :D_güldügüme bakmayın ciddiyim :P_ya da silikon cekilecekse bile stratejik noktalara mümkün olabildigince az silikonla bu iş cözülür gibi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

7

• Selman

6

• CaRaBeeN

8

Işıklı olmayanları niye çıkarasın ki? Hadi benimkilerin ışıkları bozuldu çıkartayım ama ışıksızları sökmeyi gerektirecek bi durum gelmiyo benim aklıma...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende ışıklılarından istiorum bu eşiklerin

Bence al abi çok yakışıklı duruyor ama kırmızı ışıklı olanından. Mavi diye sattıkları turkuaz rengi ve hoş durmuyor. Geceleri arabanın kırmızı ışıklı göstergeleriyle çok uyumlu oluyor ve çok güzel duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Işıklılar biraz hassas Bülent Abi, kolay bozuluyor... Benim önlerin hiçbiri yanmıyo şu anda...

Yıkamada dikkat ediyor musun Okan. Ben her seferinde kapı içlerine su tutulmamasını söylüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende mavi vardı araba da mavi olduğu için, güzel duruyodu. Hatta ilk alan da bendim o ışıklı kapı eşiklerini, sonra herkes aldı tekliğimiz gitti... :D

Ama mavi haricinde bi renge mavi kapı eşiği hiç gitmez...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıkamada dikkat ediyor musun Okan. Ben her seferinde kapı içlerine su tutulmamasını söylüyorum.

İlk başta bikaç kere söylemeyi unuttum ama bişey olmadı, ondan sonra hep dikkat ettim, bozulduktan sonra artık bişey demiyorum, nasıl olsa yanmıyo hiçbiri, diğer şeylerden sıra gelirse bi set daha alıp değiştiricem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ahanda direk vazgectim kafayı takarım ben öle seylere

Ben Haziran ya da Temmuz'dan beri kullanıyorum. Şimdilik bir sorun yok. Tabii Okan daha uzun süre önce taktırdı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...