Jump to content

Practicada Esneme Sorunu

mazda c
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

slm arkadaşlar practıcada arka taraf hiç esnemiyo tamirciye gösterdim amörtisörler bitmiş dedi değiştirdik ama hala esnemiyo şimdide yayları değiştirelim diyor.sizin bilgilerinizi alabilirmiyim ne olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 99 model 323 var. bu arabaların esneme payı yok gibi bir şey. bu uzun yolda avantaj ama ş.içinde biraz işkence.

Bende biraz araştırdım ama çözümü konusunda umut vadeden bir sonuç alamadım.

edit:yanlış anlama

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amortisörleri değiştirmişsiniz, geriye zaten bi yaylar kalmış, onuda değiştirirseniz bence illaki araba esneyecektir, yani sizin sorununuz çözülecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski aracımda orjinal kyb , yan sanayi federal power , monroe amortisör vede aracın 4 adet yayını değiştirmiş(çıkma 323 familia sedan yayı ) biri olarak şunu söyleyeyim practicada bir palio konforu aramayın .her şekilde araç serttir .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

saolun arkadaşlar problem 60km ile 70 km yada şehir içi cok daha yavaş seyrederken oluyo araba resmen zıplıyo ama yuksek hızlarda bu olay tamamen kalkıyo ortadan arabanın arka amortisörler değişti z rotlar burçlar ne kadar lastik parçası varsa yenilendi arabayı esnetiyoz arkasına bastırarak hiç yaylanma olmuyo çok sert bi şekilde zıplıyo önlerde problem yok esneme gayet normal 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Aracında spor yay olma olasılığı yüksek önde motor ağırlığı olduğu için ön yaylar baskı görüyor ve esneme yapabiliyor ama arkada ağırlık yok buda esnemesini engelliyor diye tahmin ediyorum.Aracında arkaya  üç kişi oturtup yolda giderken tekrar kontrol etmeni tavsiye edbilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

slm arkadaşlar bayramdı tatildi derken yeni msj yazıyorum arka yayları değiştirdim daha yumuşak olan familya yayı tıkıldı bu sefer iii ama yolda bi gete girip cıktığımda gırç diye gıcık bi ses geliyo ustalar lastikleride değiştir diyo 15 inç jant var 13 inçe orjinale dön diyolar kafayı yicem ya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araçınız makyajlı sanırım içi dışı vs. eger öyle ise 13 inc jant hosunuza gitmicektir bide ona bakınca sıkılcaksınız sorunu tam olarak bulmaya calısın bence detayına kadar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...