Jump to content

Ipod Bağlantısı

bircan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar . Uzun zamandır görüşmüyoruz. İşlerim yoğundu . Ben arabama ipod bağlantısı almak istiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.

Ebayden denedim . bir türlü olmadı. Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İbrahim abi. Bununla ilgili bir konu açmıştım vakti zamanında. Tabii uzun zaman oldu ve orada anlatılan üyelik ve satın alma işlemlerinde değişiklikler oldu.

Ayrıca dikkat etmen gereken bir nokta; Aldığın bağlantının Ipod'un elindeki modeliyle uyumlu olup olmadığı. Benim aldığım cihaz örneğin Ipod Nano 1 ve 2nci nesillerle uyumlu iken, 4üncü nesilde iki jak birden bağlanamıyor. Üçüncü nesille denemedim hiç, onun hakkında bilgim yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Cemaat benim mazda 3 ün  kol dayama yerinin altındaki gözde  "aux" çıkışı var. Oraya herhangi bir mp3 çalar veya benzeri bişey bağlayabiliyormuyuz? veya illaki ipod mu olması lazım. Bu arada mp3 cd sorunsuz çalışıyor teypte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AUX dediğine göre herşeyi bağlayabilirsin.

Anladım üstad. Bi araştırayım o zaman oraya uyan kablo nasıldır nerde bulunur. Teşekkür ederim bilgi için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 tarafı erkek stereo jac kablosu diye geçer, kulaklık girişi ebatlarında... Mazdanın geç akıl ettiği bir aksam.. ama kullanışlı bir şey...

Bunu rusçaya çevirmek biraz zor olacak  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ipod ' a vakıf olan arkadaşlar, yeni konu açmak yerine burada sormak istiyorum... bende bi ipod var video gösterenler varya. 30gb lık olan. hangi sürüm bilmiyorum.... neyse sorum şu...

ipoda müzik atıyorum aracın teybinden dinleyebiliyorum... video atıyorum ipoddan seyredebiliyorum ama teyp üzerinden göstermiyor...

Ekstra bir ayar falanmı var ipodda görüntüyü teypden alabilmem için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet doğru ama, burada problem, hem arabadaki giriş dişi, hemde diğer bağlamak istediğim aygıtlardaki girişler dişi  :D

Aracınızın Aux girişi için Mazda'nın orijinal yedek parça olarak sattığı bir kablo var.Fiyatı da yaklaşık 12 TL.Yetkili servislerde bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim anladığım aux girişinden şarkı dinleyebildiği fakat videoları araç ekranında gösteremediği.

Araç ekranında video seyredebiliyor muyuz  ?

ipod ' a vakıf olan arkadaşlar, yeni konu açmak yerine burada sormak istiyorum... bende bi ipod var video gösterenler varya. 30gb lık olan. hangi sürüm bilmiyorum.... neyse sorum şu...

ipoda müzik atıyorum aracın teybinden dinleyebiliyorum... video atıyorum ipoddan seyredebiliyorum ama teyp üzerinden göstermiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunu yapabileceğinizi hiç sanmıyorum zira AUX girişi sanırım sadece ses için .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende öyle biliyorum ama yazılanları okuyunca o şekilde anladım.Belki bilmediğim şekilde oluyor diye sordum. 

yeni mazda 3'deki ekranlardan da video izlemesi güzel olurdu hani :)

Bunu yapabileceğinizi hiç sanmıyorum zira AUX girişi sanırım sadece ses için .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni mazda 3'deki ekranlardan da video izlemesi güzel olurdu hani :)

O ekranın çözünürlüğü ve renk özelliklerinin video izlemeye yeterli olduğunu hiç sanmıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Cemaat benim mazda 3 ün  kol dayama yerinin altındaki gözde  "aux" çıkışı var. Oraya herhangi bir mp3 çalar veya benzeri bişey bağlayabiliyormuyuz? veya illaki ipod mu olması lazım. Bu arada mp3 cd sorunsuz çalışıyor teypte.

sizin aracın modeli, nedir.

2007 model sport dynamic hb otomatik vites aracta da bu aux bağlantısı var mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...