Jump to content

Lantis Aşkına

LETSFLY
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bende 96 model xei corolla var ama 1 aydır Lantisle yatıp kalkıyorum acaba bu aracın eksileri ve artıları nelerdir parçaları bulunur mu pahalımı kronik sorunu var mı? Bizim efsane kasalarla kıyasladığımızda değiştirdiğime pişman olur muyum? Temizini kaça alırım ortalama Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eski bir lantis kullanıcısı olarak eğer gerçekten temizini bulursan pişman olmazsınız.

yedek parça olarak sıkıntı çekeceğiniz tek nokta elektronik parçalar olur (ama çıkma parça bulunarak sorun çözümü de olabilir bu tip sorunlarda ) 

artıları:  hala dikkat çeken bir tasarım olduğu içim tüm gözler üzerinizde olacak  :tey:

eksileri: temiz diri ve full bir model bulursanız  göze çok gelirsiniz  ;D 

ortalama fiyatı 11.000 lira dan fazla etmez kanmayın o ilanlardaki yüksek fiyata alacağınız arabanın sahibi ile pazarlık yaparsanız fiyatda düşüş olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

bende alacagım ama  sonra ilanlarda baktım 15 bin 16 isteyen bile olmus oysa ben 11 bine almak düsünüyorum.buda kafamda soru isareti bıraktı 11 binlikler ve daha daha dusuklerı motoru ölü müdür diye motor ölü cıksa kac paraya yenılenır bu araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende alacagım ama  sonra ilanlarda baktım 15 bin 16 isteyen bile olmus oysa ben 11 bine almak düsünüyorum.buda kafamda soru isareti bıraktı 11 binlikler ve daha daha dusuklerı motoru ölü müdür diye motor ölü cıksa kac paraya yenılenır bu araba.

sahibinden.com.da vardı bi tane lacivert emekli memurdan ilan motoru sıfır yaptırmlış diri de duruyodu araç...

http://www.sahibinden.com/acil!!!emekli_ogretmenden_bir_hafta_once_motoru_sifirlanmis_mazd-89WQQaXQQ14586621WQQpXQQdisplayitem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben alirsam boyle forumlardan alacagım forumlardan arastırıp alacagım hemen dusunmuyorum ama bıras bılgım olur bu araba hakkında yınede saol abi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...