Jump to content

Dikkat! Fırçasız süngersiz yıkama dedikleri !

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 97
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

14

• Mücahit

12

• mazdamx-5

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

En güzel yöntem benimki, 3 ay leşşşşşşşş gibi geziyosun, ondan sonra şehirerarası yoldaki köftecilerin önündeki duşlardan bile geçsen araba tertemiz geliyo... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En güzel yöntem benimki, 3 ay leşşşşşşşş gibi geziyosun, ondan sonra şehirerarası yoldaki köftecilerin önündeki duşlardan bile geçsen araba tertemiz geliyo... :D

Okan abi seninki yıkatsanda yıkatmasanda dikkat çekio zaten Volkan abininki de öyle.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan abi oto şampuanı mı özel bişey mi bu bende mi alsam?

Sonax ın cilalı şampuanı işte Aras,gerçi bu son kutuyu Turtle Wax aldım ama Sonax daha iyiydi gibi  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Derdin ne ya 3 güne bir boyasını kavlatırsın bak sonra  :D

abi yıkatıyorum garaja götürüp kapatıyorum,3 gün sonra gidiyorum bakıyorum toz olmuş,tekrar gidip yıkatıp garaja kapatıyorum  ;D  :fiuw:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yıkatıyorum garaja götürüp kapatıyorum,3 gün sonra gidiyorum bakıyorum toz olmuş,tekrar gidip yıkatıp garaja kapatıyorum  ;D  :fiuw:

Olm hasta mısın? (Niye soruyosam, sanki bilmiyorum cevabını... :D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yıkatıyorum garaja götürüp kapatıyorum,3 gün sonra gidiyorum bakıyorum toz olmuş,tekrar gidip yıkatıp garaja kapatıyorum  ;D  :fiuw:

Üç gün sonra tekrar gidiyorsun toz olmuş bir daha yıkatıyorsun bu böyle devam edip gidiyor yani  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paraya acil ihtiyaç filan olmadığı zaman çıkartmazlar bedelli askerlik, deprem veya kriz gibi bişey olması lazım (Allah korusun)

Çünkü çok büyük bi sosyal eşitsizliğe neden oluyor, parası olmayan 15 ay giderken parası olan adam 1 ay bile gitmiyor, 28 gün müydü neydi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...