Jump to content

2009 Mazda 3 Jant Değişikliği

emirhan132
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

slmlar 2009 mazda 3 sahibiyim 15'' olan jantlarımı orijinal 17'' mazda 3 jantlarıyla degiştirmek istiyorum herhangi bi sorun cıkarırmı konforda ve ya cekişte birde fiyat olarak ne tutar??? simdiden tesekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

slm  aslında takmasan  daha iyi olur işin dorusu  araç manuel  ise baskı balata yı çabuk yorar .. ve ince yanak lastik de kullanırsınız  siz şimdi  bu durumda bütün çukurları hissediceksiniz ön takıma zararı da olucak tabi rot kolları ve salıncak burçlarına daha agır gelicegi için erken bozulacaklardır ..

bide  jant agır ise ozaman arabanın üst devirlere çıkması bile eskiye nazar düşme olucak hiç bişey orjinalin yerini tutmaz  japonlar baştan 17 jant olsa idi takarlardı işçilikten ve malzemeden hiç taviz vermezler .

yakıtta artma olucak bunun  gibi bazı sıkıntılar olur ..

ama bile  yeri geldigi zaman  1600cc 87 hp  16 valf b6 323 e 17 jant takmıştım bide lpg  li idi araba inan 150 çıkmak için  baya mucadele veriyordum motor çok zorlanıyordu  ama  13 inç lerle araba çok rahat gidiyordu ..bu tamamen zevk meselesi tabi çok takan insanlar var  bazı olum suzlukları göz önüne almak lazım ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 mazda 3'lerde aksesuar olarak 17" jant geliyor, fakat aldığım servis müdürü, kendilerine ağır yükte sürtme ihtimali var diye mazda'dan bilgi geldiğini söyledi.Eski kasalar hakkında bilgim yok ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Orjinal Orjinal Ölçüler.Ben 323 de Halen 14" kullanıyorum 15" de orjinal ölçüleri üst paketinde ama değiştirmedim.Muhtemelen bir çok hesap değişecek diye.

Görünüm çok önemli ama gelişmiş ülkelerde modifiye yapanların yollarıyla bizimkiler çok farklı.Otoban bile çukur içinde yamuk yumuk.Arabalarımıza yazık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen dedigin gibi katılıyorum bir çok şeyi hesap edip düşünmek lazım ama burda yollar çok kötü  ben şu anda e30 kullanıyorum borbet jantlı valla içim gidiyor desem yeridir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bide sey sorucam mazda 3ün türkiyede tek motor secenegi 1.6 105 hp bu bütün modellerde aynı touring modelinde 17'' jant kullanılıyorsa benim aracımda neden kullanılmasın???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bide sey sorucam mazda 3ün türkiyede tek motor secenegi 1.6 105 hp bu bütün modellerde aynı touring modelinde 17'' jant kullanılıyorsa benim aracımda neden kullanılmasın???

halihazırda mazda3 te 18 inç jant kullanan arkadaşlar var aramızda dolayısıyla 17 inç jantta illaki uyar aracına lakin konforda kayıp yaşarsın
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...