Jump to content

Yeni Mazda 2

Matrikzs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda-2.jpg

3 kapılı Mazda 2!

Mazda 2, model tarihinde bir ilki gerçekleştirerek üç kapılı versiyonunu satışa sunuyor. Otomobilin tanıtımı 4 Mart 2007’de Cenevre otomobil Fuarı’nda yapılacak.

Üç kapılı Mazda 2, 5 kapılı modelle aynı motor seçeneklerine sahip olacak. 1.3 lt ve 1,5 lt benzinli motorların yanı sıra 1.4 lt turbo dizel motorların görev yapacağı 3 kapılı Mazda 2, diğer versiyonu ile aynı ölçü ve ağırlığa sahip.

Japon üreteci Cenevre Fuarı’nda üç yeni aracın daha tanıtımı yapacağını duyurdu. Bunlar; konsept araç Taiki, gelecek nesil rotary motora sahip Mazda5 Hydrogen RE Hybrid ve makyajlı Mazda’s RX-8.

http://arabam.milliyet.com.tr/haber.aspx?PID=681&HID=1&haberID=282390

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 176
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

32

• Gökhan

15

• x-rayted

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

i can't wait to see a 2 in person. i almost waited till i got here to buy one, but found out i'd have had to wait a bit before they were out, so brought the 3 instead.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

I believe it will arrive around summer when the organisation here in Turkey is set completely.  We will be confirming the dates of arrivals soon..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

...We will be confirming the dates of arrivals soon..

Wooow, you are so sensitive...Thank you for your information... :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

As usual :D

Self satisfaction  :D :D

I'm just kidding...As I said ''you are a sensitive person''

Thank you for your all helps... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Öncelikle Selamlar

Konuyu hortlattım galiba ama bi sorum olacak.

Ablam bu aralar kısmetse araba alıcak.Bu günlerde yapılan autoshow (adana) fuarında Mazda standını göremedim.Distrübütörü proton ve ssangyong da satıyor onları o standda yakaladım ve Mazda neden yok diye fırçalarken adam araya girdi.Bu ay sonunun beklememizi Mazdanın yeni modellerle geleceğini söyledi (yeni 6, yeni 2 vs.)Biz de toyota yaris almak üzereydik ben de şiddetle mazda 2 alması için ısrar ettim ve şu an beklemedeyiz.Tek korkum fiyatının yaris den daha pahalı olacağı.Forumlardan araştırdığım kadarıyla avustralyada falan fiyatı yaris den daha ucuz sizce ne olur veya hangi aralıkta olur? rewiew lerine de baktım gerçekten güzel bir araç olumsuz yorum yapanı görmedim diyebilirim.2 olmazsa yaris olacak.cevap için şimdiden herkese teşekkürler.

Edit : anasayfadaki yazıyı yeni gördüm kusura bakmayın haziran çok geç ya ben o yetkiliyi napim şimdi :D bana bu ay sonu dedi adam.sallamış resmen.Mecburen Yaris o zaman..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toyota sahtekar bir kere, Euroncap'a 7 hava yastıklı versiyonunu sokar yarisin, sonra 5 yıldız aldım diye burada çarşaf çarşaf ilan verir ama 4 hava yastıklı versiyonu getirir, size bu kadarı yeter diye..... Sana  da bu kadarı yeter mi, daha anlatayım mı? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki önerin var mı selman abi?

1.Kriter illaki Japon olacak.

Suzuki Swift,Mitsu Colt,Toyota Yaris bu 3 ünden birisi.en iyisi yaris geldi bana.isterim ki mz2 olsun ama işte rezalet diz boyu diğer ülkelerden 1 asır sonra gelecek utanmasa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Swift 1.3 4*4 varken diğerleri neye yarar. Hele yarisin otomatiği tam bir felaket. Yokuşlarda şanzıman ısınıyor ve biraz sonra kendisinden gelen seslere ilaveten bir ikaz sesi duymaya başlıyorsunuz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mitsubishi cold diesel en az yakan araç olarak geçiniyor.. swift 4x4 benimde hoşuma gidiyor. hali hazırda son suzukilerin içine oturduğunuzda direksiyondan klima tuşlarına, havalandırma deliklerine kadar mazda3 havası var. fakat swift 4x4 te arka difransiyelin çok ortalıkta olması iyi değil, yanlışlıkla geri geri giderken bir yere takılsa motora kadar bütün alt takımı yerinden oynatıyormuş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...