Jump to content

Yeni Mazda 2

Matrikzs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 176
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

32

• Gökhan

15

• x-rayted

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Boranın ve opelinde varmış inanamadım ama  ???

neden inanamadın ki abi,hepsi var ama buraya gelmiyo  8:) gerçi Bora nın 4 Motıon u var Türkiye de ama  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden inanamadın ki abi,hepsi var ama buraya gelmiyo  8:) gerçi Bora nın 4 Motıon u var Türkiye de ama  ;D

Varmış bir arkadaş birkaç gün önce araba aldı boranın 4x4 ü vardı almadım dedi ben daha önce duymamıştım opelide o dedi ben şaşırınca
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hava ve yol koşullarına hükmedin! Hava koşullarının planlarınızı değiştirmesine izin vermeyin. Yola kendinizden emin bir şekilde devam edin. 4MOTION® Akıllı 4x4 Çekiş Sistemi, yağmurlu, karlı ve kötü yol koşullarında; engebeli dağ yollarında, zorlu virajlarda hızlı seyir halindeyken bile üstün çekiş sağlamaya devam eder.

Güneşli, sakin hava koşullarında bile yol durumu tam anlamıyla güvenli olarak nitelendirilemez. 4MOTION® Akıllı 4x4 Çekiş Sistemi, dengeli bir sürüş için gerekli tüm üstünlükleri emrinize sunarak, aracınız doluyken bile zorlu koşullara hükmetmenizi sağlar.

4MOTION® çekiş sistemi sayesinde zorlu hava koşullarında bile güvenle yol alırsınız. Engebeler, rampalar, dağlar artık size engel olamaz.     

4MOTION® Akıllı 4x4 Çekiş Sisteminin entegre CAN-Bus bilgisayar sistemi, kritik zeminlerde tüm tekerleklerde meydana gelen patinajı ayrı ayrı algılar. Bu sayede gerekli çekiş işlemi tam zamanında sağlanır ve sürüş stabilitesi arttırılır.

4MOTION® çekiş sistemi tüm iklim koşullarında maksimum yol güvenliğini sağlamak için tasarlandı. Artık karda, buzda ve yağmurda yolunuza daha güvenli ve verimli bir şekilde devam edebilirsiniz. 

www.vw.com.tr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler varmış demekki zaten ben yokturda demedim  ;)

AAAAAA Mücait abi üzdün beni.Ben ondan açıklama yapmadım sen bakarsın diye yaptım abicim. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AAAAAA Mücait abi üzdün beni.Ben ondan açıklama yapmadım sen bakarsın diye yaptım abicim. :(

Baktım zaten tekrar teşekkür ederim üzülecek bişe yok ortada  O0
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...