Jump to content

Yeni Mazda 2

Matrikzs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi bugün bursa yolu üzerinde gördüm fıstık yeşili harika bir araç gibi geldi mazda 2 çoğu aracım diyenlere 5000 basar abi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 176
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

32

• Gökhan

15

• x-rayted

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi bugün bursa yolu üzerinde gördüm fıstık yeşili harika bir araç gibi geldi mazda 2 çoğu aracım diyenlere 5000 basar abi

zaten en guzel rengı fıstık yesılıyle beyaz bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözünüz aydın :)  Yeni yılın ilk aylarında Mazda2 nin otomatik viteslileri Türkiye'ye geliyormuş :)

Senin de gözün aydın olsun abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözünüz aydın :)  Yeni yılın ilk aylarında Mazda2 nin otomatik viteslileri Türkiye'ye geliyormuş :)

bak abi bu habere sevindim :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadir , bu konuda  aşağıdaki konuyu kaçırdığını düşünüyorum.

Bir de ben Mazda nın sitesinde Mazda2 nin MPS inin üretimi ile ilgili bir bilgi bulamadım hiç. ACT de verdiğin bilgileri bilmem ama resimler Mazda'nın Sport modeli benim bildiğim. 2. linkte de MPS için en az 2 yıl bekleneceğini olursa da motor seçeneğinin 1.5 Turbo motor olacağını belirtmişler.

http://www.whatcar.com/news-article.aspx?NA=228580

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu sinirlilik hali galiba rx-8 düşünen birisinin alacağı arabanın ithalatının durdurulmasından dolayı girmiş olduğu psikolojik buhrana verelim :D

Diğer konuda da belirttim yok öyle birşey :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Arkadaşlar,

Bir süredir, yaptığımız İstanbul toplantısının ardından bize açıklanan "Mazda2 1.3 Türkiye ye getirilmeyecek" konusu gerek bu sitede gerekse DH de açtığım konuda tartışılıyor.

Bugün konuyu Toros Bey ile detaylı bir biçimde görüştük. Gerek kendi düşüncelerimizi gerek burada ve DH de dile getirilen düşünceleri kendisine aktardık.

Görülen o ki önümüzdeki dönemde ( en azından 7-8 ay ) Mazda2 1.3 gelmeyecek. Ondan sonra gelip gelmeyeceği de bu dönemde belli olacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araba satma işi abartıdan başka bir şey değil bence anca sözde kalır kim satarki yeni arabasını :D

Bir de bu motor konusu yüzünden mazda sahibi olmadan ve mazdayıı bilmeden mazdayı yerlere vuran insanlar yok mu tam dayaklık  :boks:   ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok ıs oyle degıl eczemcım. bazı arkadaslarla ıkı gundur tartısıyoruz cıddı bır sekılde rahatsız olmuslar bu konudan.

biliyorum bende sessizce takip ediyorum  o konuşmaları zaten ondan dolayı dedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nick imden anlamışsınızdır, o tartışmaya sonradan katılan üyelerden biri de benim. Artık DHe yazmıyordum ama bu mesaja sonradan dahil olarak bu kuralı bozdum.

Mazda2 yi satılığa çıkardığım, 1-2 kişinin aradığı hatta aldığımın 1-2 bin eksiğini teklif eden olduğu ve sonradan vicdanım elvermediği için pasif yaptığım doğrudur. zaten 22-23  e falan satsam ne alacağım. Jazz olmuş 36bin, 2 HYlı fiesta 30bin............Eğer pasif ilanlar görülebiliyorsa linki burada 550 kişi falan bakmış ve 3 yada 4 kişi favori yapmışş...

http://www.sahibinden.com/1_3_high_gumus_gri_-48WQQaXQQ12591879WQQpXQQdisplayitem

Ben DH de kimseye hakaret falan etmedim. Diğer 2 sahibinin yorumları beni bağlamaz. Ben şu an ki mazda yönetimini dar açılılıkla , günü kurtarma mantığı ile suçluyorum. Artık getirilmeyen bir araba sahibi olmak kötü ve büyük bir hayalkırıklığı..İnsanı markadan soğutuyor.

1) 1.3 ile 1.5 madem farksızdı baştan niye getirdiler..

2) Türkiyede son kasa 2 çıktığından beri 1.3 e mi talep daha fazla 1.5a mı

Cevap istediğim 2 soru bu. DH de örnek verdim seat 2002de 1.2 ibiza getirdi kimse istemedi kesti. Mazda 2 1.3 de aynı olsaydı kabul ederdim ama talep zaten 1.3e..Çünkü kimse performans beklemiyor bu durumda herkesin aradıuğı ucuzluk ve ekonomi 1.3 te de bunlar fazlasıyla var. Performans şüphesi olana test attir anında bu şüphe gidiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten problem de orada. Artik 1.3 ile 1.5 arasindaki fark azaldigi icin onlar da bir karar asamasinda .

Dun tum bu dusunceleri neredeyse kelimesi kelimesine aktardik ve onlar da dikkatle bizi dinledi ama burada paylasilmasini istemedikleri bazi detaylar cercevesinde onlarin da cok seceneginin olmadigini soyleyebiliriz.

Sevindirici olan ise en azindan sizlerin fikir ve yorumlarina onem vermeleri. Baska bir konuda da soyledigim gibi zaten yakinda acilacak Call Center ile bu tarz istek ve sikayetlerinizi direk  iletebileceksiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neyse sorun değil yapacak bişey yok..

Kendileri bilir ve bu kararla potansiyel müşteri kaybederler. Sonuçta onlar da haklı biraz. Dünya ekonomisi o kadar garip ki kimse 2 ay sonrasını öngöremiyor.Yüz tane yeni 2 kulanıcısını küstürmemek için iflas etmelerini de istemem.

Bu arada bize gelen otomatkler orada da yazdığım gibi Rusya pazarında kriz nedeniyle satılmayanlar mı? Yani bize rusyadan mı geliyor acaba?  İkincisi de bunlarda mercekli far grubu olacak mı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bize Rusya dan gelmiyor. Rusya ya gidecek olanlarin bir kismi Almanya dan Turkiye ye yonlendiriliyor. Mercekli far grubunu da Mazda ya sorarim. Isin gercegi hic aklima gelmedi.

Mazda2 de ufak bir makyaj yapildi. Koltuk isitmasi da sanirim bu makyajin sonuclarindan biri. Daha baska ne gibi degisiklikler oldugunu sanirim onumuzdeki gunlerde ogrenebiliriz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mazda2 ye Spor paket seçeneği eklenmiş ;

Spor Görünüm Paketi

Spor ön tampon

Silindir tip, koyu renkte ön farlar

Ön ızgarada metal çıta

Arka tavan spoiler

Yan spoiler

Koyu renkte alüminyum alaşım jantlar

Avrupa dan stok kaydırmaya başlayınca bize gelmemiş olan bu model bu vesile ile gelmiş olacak :) Gördüğüm kadarı ile Avrupa da Mazda2 Fit For Fun  veya Mazda2 Limited Sport Edition olarak geçiyor. Sadece 400 adet üretildiğinden bahsediliyor.

Mazda2-Fit-for-Fun.jpg

5 Kapılı modeli de mevcut. Avrupa sitelerinde DSC ve TCS olduğunu da söylüyor ama buraya gelecekler öyle mi bir bilgi bulamadım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...